Oreo tvog dana

Oreo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer za kupovina sa modnim stilistom Nešom Klikom u vrednosti od 2.000 EUR u maloprodajnim objektima TC Galerija
  • 30x Vaučer za kupovinu u vrednosti od 100 EUR u maloprodajnim objektima Fashion&Friends (nedeljna nagrada).

Ukupan broj nagrada: 31

Tipovi nagrada garderoba vaučer

Opis

Pravo učestovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).
Pravo učestvovanja u konkursu nemaju zaposleni kod organizatora i/ili članovi njihovih užih porodica (roditelji, BA deca, sestre i braća), lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju konkursa i proglašenju pobednika.

Mehanizam

  1. Napravi Instagram story svog stajlinga prateći nedeljni izazov i koristeći odgovarajuće Oreo stikere na Instagramu
  2. Objavi uz hešteg #0reoOfTheDay i označi @oreo_serbia
  3. Za pretragu Oreo stikera za korišćenje na Instagram story možeš da koristiš sledeće ključne reči #OreoOftheDay, #OreoOriginal, #OreoGolden, #OreoRemix

Tvoj Instagram profil mora da bude otključan.

Jedno lice može objaviti neograničen broj story-ja.

Fotografija

Učesnik konkursa garantuje da je autor i isključivi nosilac svih autorskih prava na objavljenoj fotografiji, odnsono da na istoj nema nikakvih autorskih, srodnih ili drugih prava i potraživanja trećih lica, da je isključivo ovlašćen na davanje saglasnosti za korišćenje, upotrebu, javno objavljivanje, javno prikazivanje odnosno raspolaganje objavljenom fotografijom.

Učesnik se obavezuje da od trećih lica pribavi sve saglasnosti, dozvole odnosno odobrenja za korišćenje elemenata koja pripadaju tim trećim licima, kao i za objavljivanje lika trećih lica na fotografijama.

Organizator nije odgovoran ukoliko učesnik konkursa neovlašćeno objavi nečiju fotografiju.

Učesnik potvrđuje da su sva lica koja se nalaze na objavljenim fotografijama upoznata i saglasna da se predmetna fotografija objavi na Instagramu radi učestvovanja na konkursu.

Izbor dobitnika

Jedno lice može osvojiti nedeljnu nagradu samo jednom. Lice koje je osvojilo nedeljnu nagradu, može biti dobitnik glavne nagrade.

Kriterijum na osnovu kojeg će biti odabrani potencijalni dobitnici nagrada na ovom konkursu jeste iskazana kreativnost u korišćenju Oreo stikera u nedeljnom izazovu tokom kreiranja stajlinga, kao i to da sam story sledi vrednosti koje podržava brend Oreo, a naročito spremnost na avanturu, zabavu, igru i druženje.

Nakon što stručni žiri izabere pobednike organizator će objaviti nazive njihovih Instagram naloga na zvaničnoj Instagram stranici @oreo_serbia sledećeg radnog dana.

Jedno lice može osvojiti nedeljnu nagradu samo jednom.

Lice koje je osvojilo nedeljnu nagradu, može biti dobitnik glavne nagrade.

Nedeljne nagrade

Odabir nedeljnih pobednika konkursa biće vršen:

  • 13.6.2023. godine za učesnike koji su objavili story u periodu od 1.6.2023. godine u 10h do 11.6.2023. godine u 9.59h (11 pobednika)
  • 20.6.2023. godine za učesnike koji su objavili story u skladu u periodu od 11.6.2023. godine u 10h do 18.6.2023. godine u 9.59h (7 pobednika)
  • 27.6.2023. godine za učesnike koji su objavili story u periodu od 18.6.2023. godine u 10h do 25.6.2023. godine u 9.59h (7 pobednika)
  • 4.7.2023. godine za učesnike koji su objavili story u periodu od 25.06.2023. godine u 10h do 30.06.2023. godine u 23.59h (5 pobednika)

Glavna nagrada

Dana 4.7.2023. godine stručni žiri će izabrati i pobednika konkursa kome će biti dodeljena glavna nagrada.

Dobitnik će biti kontaktiran radi dogovora neophodnih za e realizaciju glavne nagrade.

Preuzimanje nagrada

Organizator će slanjem DM poruke u “direct" (ćaskanje) na društvenoj mreži Instagram obavestiti učesnika da je potencijalni dobitnik nagrade u roku od 24h od utvrđivanja potencijalnog dobitnika.

Organizator će potencijalnog dobitnika pozvati da u roku od 48h od slanja obaveštenja dostavi lične podatke u svrhu provere ispunjenosti uslova i uručenja nagrade.
Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku koji po oceni žirija ima sledeći najbolji kreativni rad.

Organizator će dobitniku nedeljne nagrade, u roku od 5-7 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste putem kurirske službe na dostavljenu adresu.

Glavna nagrada će biti uručena dobitniku u roku od 6 meseci od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika u TC Galerija u vremenu u kome se organizator i dobitnik glavne nagrade dogovore. Isti dan kada nagrada bude uručena, realizovaće se i predmetna kupovina.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cs8MCD8M_zV
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x