Oreo Xbox

Oreo

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

Glavna nagrada

 • 1x Turistički aranžman za RACING CAR ADVENTURE VIP za dve osobe koje uključuje:
  • putovanje u Barselonu u periodu Jun-Jul 2023. godine
  • ulaznice za RACING CAR ADVENTURE događaj povratne avionske karte na relaciji Beograd- Barselona- Beograd, sa datumom putovanja u periodu Jun–Jul 2023. godine, a koji će u momentu dodele nagrade biti precizno definisan.
  • dva noćenja u hotelu sa 4 zvezdice u jednoj sobi sa bračnim ili dva singl kreveta po izboru priređivača povratni transfer na relaciji aerodrom- hotel povratni transfer na relaciji hotel – arena u kojoj će se održati događaj RACING CAR ADVENTURE.
  • Аvio karte/vaučeri za hotel/potvrde pobedniku će biti dostavljene najranije 5 dana pre putovanja.

Nedeljne nagrade

 • 5x Tehnomanija robni vaučer u vrednosti od 141.000 RSD
 • 62x Steam gaming vaučer u vrednosti od 3.521 RSD

Vaučeri se mogu iskoristiti najkasnije do 31.12.2023. godine.

Ukupan broj nagrada: 68

Tipovi nagrada putovanje ulaznice vaučer

Opis

Pravo učešća i mogućnost da osvoje neku od nagrada imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije), izuzev lica zaposlenih kod priređivača i u privrednim društvima povezanim sa priređivačem, u privrednom društvu HAVAS ADRIATIC d.o.o. Beograd, ul. Koče Kapetana br. 47, matični broj: 21156078 i u marketinškim agencijama koje je priređivač angažovao u promociji nagradne igre, zaposlenih u drugim privrednim društvima koja na bilo koji način učestvuju u promociji i organizaciji nagradne igre kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

 1. U toku trajanja nagradne igre u bilo kojem maloprodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije), ostvari pojedinačnu kupovinu bilo kog „OREO“ biskvita uključujući i Xbox limited edition pakovanja
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre, kao i nakon njenog završetka sve do 31.05.2023. godine
 3. Otvori veb sajt od nagradne igre stay-playful.oreo.eu/rs/pre i registruj nalog tako što ćeš poslati svoje lične podatke i brojač računa sa fiskalnog računa

Jedan fiskalni račun daje učesniku pravo na isključivo jednu registraciju za učestvovanje u nagradnoj igri.

Izbor dobitnika

Jedno lice ne može biti dobitnik bilo koje NEDELјNE nagrade više od jednog puta. Dobitnik NEDELјNE nagrade može biti dobitnik GLАVNE nagrade.

Objavljivanje dobitnika nagrada biće vršeno na internet stranici od nagradne igre najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Biće izvučeno po pet rezervnih dobitnika za svaku od nagrada po pojedinačnom izvlačenju.

Nedeljne nagrade

Učestvuju svi učesnici koji su obavili kupovinu i registraciju u toku jedne nedelje trajanja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika NEDELјNE nagrade biće vršeno:

 • 08.03.2023. godine u 14:00 časova (za period od 01.03. do 05.03.2023) - Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija robnog vaučera i 10 dobitnika Steam gaming Vaučera.
 • 15.03.2023. godine u 14:00 časova (za period od 06.03. do 12.03.2023) - Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija robnog vaučera i 14 dobitnika Steam gaming Vaučera.
 • 22.03.2023. godine u 14:00 časova (za period od 13.03. do 19.03.2023. godine u 23:59č) - Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija robnog vaučera i 14 dobitnika Steam gaming Vaučera.
 • 29.03.2023. godine u 14:00 časova (za period od 20.03. do 26.03.2023. godine u 23:59č) - Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija robnog vaučera i 14 dobitnika Steam gaming Vaučera.
 • 05.04.2023. godine u 14:00 časova (za period od 27.03. do 31.03.2023. godine u 23:59č) - Izvlačiće se 1 dobitnik Tehnomanija robnog vaučera i 10 dobitnika Steam gaming Vaučera.

Glavna nagrada

Učestvuju svi učesnici koji su obavili kupovinu i registraciju u toku trajanja nagradne igre.

Izvlačenje dobitnika GLАVNE nagrade biće vršeno:

 • 05.04.2023. godine u 14:00 časova (za period od 01.03. do 31.03.2023)

Obaveštavanje dobitnika i preuzimanje nagrada

Priređivač će dobitnika o nagradi koju je osvojio obavestiti pozivanjem navedenog broja telefona minimum dva uzastopna dana za redom u različito vreme, kao i slanjem elektronske pošte na e-mail koji je dobitnik ostavio prilikom registracije, te će od istog zatražiti da mu u roku od 48č dostavi adresu na koju će mu nagrada biti isporučena.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi priređivaču na telefonski poziv odnosno u ostavljenom roku od 48č ne dostavi adresu na koju će mu nagrada biti isporučena, gubi pravo na nagradu, koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Priređivač će dostaviti nagrade dobitniku putem pošte ili kurirske službe na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 31.05.2023. godine.

Sajt igre

stay-playful.oreo.eu/rs
Gost
10 Komentara
milos
milos
 pre 6 meseci
Da li ima neki problem sa sajtom igre javlja neku gresku od pre neki dan molim pomoc
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 6 meseci
Koliko vidimo sajt od igre radi normalno. Koja je greška i kada se javi?
milos
milos
 pre 6 meseci
Kado hocu da posalje racun kaze doslo je do greske vratite se na pocetnu stranu i tako skoro uvek retko kad mi prode probao sa i sa drugog telefona
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 6 meseci
Da, izgleda da server vraća grešku pri svakom pokušaju slanja računa. Pokušaćemo da konktaktiramo organizatora da to reši.

Kao alternativu, organizator je u pravilniku naveo da ukoliko slanje fotografije nije moguće preko sajta onda fotografija može da se pošalje putem elektronske pošte na adresu oreosrb@gmail.com i ništa dodatno nije navedeno, ali verovatno je uz fotografiju potrebno navesti iste podatke (ime i prezime, email, grad, telefon i brojač računa).
milos
milos
 pre 6 meseci
Ok hvala lepo na savetu
Bojan
Bojan
 pre 6 meseci
Od subote 18.03.2023. sajt neradi .https://stay-playful.oreo.eu/rs/pre Došlo je do greškeDošlo je do greške. Molimo vratite se na početnu stranicu.

Pozdrav,
Igor
Igor
 pre 5 meseci
Popravili su sajt, sada opet radi
Aleksandra
Aleksandra
 pre 5 meseci
Ja sam poslala PFR broj fiskalnog računa umesto Brojač računa da li je to problem ?
milos
milos
 pre 3 meseca
Bio sam izvučen kao potencijalni dobitnik u oreo box nagradnoj igri u pitanju je bi vaučer Tehnomanija nikad me nisu kontaktirali slao sam mail nisam dobio odgovor molim za pomoć ili savet unapred hvala
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 3 meseca
Organizator je u ovom slučaju objavio broj telefona dobitnika bez poslednje 4 cifre što znači da tu potencijalno ulazi 10 hiljada različitih telefonskih brojeva.

Najverovatnije samo imaš sličan broj telefona kao i dobitnik. Jer da si ti dobitnik i da imaš status da se nisi javio, po njihovom pravilniku nagrada ide rezervnom dobitniku i video bi drugi broj telefona na listi dobitnika.
10
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x