Osmisli Kengur cool slogan, osvoji nagrade

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 6x
  • Mobilni telefon Apple iPhone 14
  • Kengur poklon kartica na iznos od 10.000 RSD
  • Druženje sa influenserima
 • 10x
  • Kengur poklon kartica na iznos od 10.000 RSD
  • Druženje sa influenserima

Ukupan broj nagrada: 16

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon vaučer druženje

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju sva fizička lica koja imaju najmanje 18 godina, sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.
U konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod DOO STATOVAC KOMERC LESKOVAC, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Mehanizam

 1. Obavi kupovinu u Kengur maloprodajnim objektima u Srbiji, u minimalnom iznosu od 1.000 RSD u toku trajanja konkursa
 2. Pri kupovini ćeš dobiti jednu karticu sa jedinstvenim promo kodom koja se može iskoristiti za učešće u konkursu, kod sa kartice se kože iskoristiti samo jednom nakon čega postaje neupotrebljiv
 3. Otvori veb stranicu od nagradne igre i unesi jedistveni kod sa poleđine kartice, predlog slogana koji bi se našao na korici Kengur svezaka i svoje lične podatke

Kupac dobija jednu karticu po obavljenoj kupovinu u navedenom minimalnom iznosu.

Prijavom na konkurs, učesnik pristaje da se podaci istog objave u svrhu komunikacije dobitnika na konkursu te osniva i prenosi na Brend neograničeno besplatno pravo iskorišćavanja postavljenog sadržaja u bilo kojem obliku.

Izbor dobitnika

Organizator će objaviti pobednike u vidu story-ja na Instagram I Facebook profilima brenda Kengur. 16 najoriginalnijih i najkreativnijih slogana će biti nagrađeno.

Žiri ima pravo da po ličnoj proceni, bez dodatnih objašnjenja, diskvalifikuje učesnika za čiju prijavu sumnja da krši pravila konkursa.

U slučaju da pobednik u nekom trenutku ne ispoštuje pravila konkursa, proglašava se zamenski pobednik. Zamenski pobednik je učesnik koji je prvi sledeći iza pobednika po izboru žirija. Na mesto diskvalifikovane pobedničke prijave se plasira prijava zamenskog pobednika.

Kontaktiranje dobitnika

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem telefona. Pobednicima će biti dostavljena informacija o pobedi i kontakt telefon. Pobednici su u obavezi da u roku od 48 sati od primanja poruke pozovu kontakt telefon i prihvate poklon.

Pobednici moraju telefonom komunicirati sve neophodne podatke za isporuku: Ime, prezime, broj telefona i adresu prebivališta.

U slučaju da pobednik u navedenom roku (48 sati) ne obavesti organizatora o prihvatanju pokona i/ili ne dostavi tačne podatke neophodne za isporuku poklona, gubi pravo na osvojeni poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti poslate pobednicima u roku od 45 dana od trenutka proglašenja pobednika. Troškove isporuke nagrada će snositi organizator.

Pobednik se obavezuje da će se u dogovoreno vreme neko biti na adresi dostave da preuzme poklon. Ukoliko nikog nema na adresi u momentu isporuke pobednik gubi pravo na poklon i njegov poklon dobija zamenski pobednik po izboru žirija.

Organizator ne snosi posledice za rad kurirske službe, rok dostave i oštećenje robe u procesu dostave.

Sajt igre

kengur.rs/slogan
Gost
2 Komentara
Goran
Goran
 pre mesec
Da li učestvuju online računi..i da li dobijam kod ako narucim online..
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre mesec
Organizator je u pravilniku naveo da učestvuju samo maloprodajni objekti, veb sajt se ne pominje.
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x