Ostani u igri uz Pringles

Pringles

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • Glavni period promocije
  • 2x Blade 15 napredni model laptop računara
  • 10x Huntsman V2 analogna tastatura
  • 10x Razer BlackShark V2 Pro set slušalica
 • Produženi period promocije
  • 1x Blade 15 napredni model laptop računara

Ukupan broj nagrada: 23

Tipovi nagrada tehnika laptop

Opis

Ova promocija je dostupna isključivo osobama koje imaju 18 ili više godina i koje imaju legalno prebivalište u Srbiji (uključujući Kosovo), Bosni i Hercegovini, Albaniji, Crnoj Gori i u Severnoj Makedoniji.
Ova promocija izuzima zaposlene i direktne članove porodica zaposlenih u kompaniji Kellogg's i u njenim predstavništvima, kao i sve one koji su profesionalno povezani sa ovom promocijom.

Mehanizam

 1. Kupi Pringles limenku
 2. Sačuvaj fiskalni račun i limenku na kojoj se nalazi šifra do kraja nagradne igre
 3. Poseti veb sajt od nagradne igre i registruj Kellogg’s nalog (ako ga već nemaš)
 4. Unesi šifru serije od 19 znakova koja se nalazi na dnu Pringles limenke
 5. Savladaj izazov igre slagalice premeštanjem prikazanih pločica da bi otkrili kompletnu sliku za najkraće vreme

Svaka šifra serije kvalifikuje vas za jedno učešće u promociji. Za svaku prijavu potrebni su nova šifra serije i račun od kupovine izvršene pre vremena i datuma same prijave i u okviru perioda promocije.

Učesnici mogu da pošalju 1 prijavu na sat tokom glavnog perioda promocije. Kada se učesnik prijavi za promociju ukupno 50 puta tokom celog perioda promocije, odmah će na ekranu dobiti obaveštenje da je potrebno da dostavi Pringles korisničkoj službi dokaz o kupovini ili šifru serije za sve podnete prijave. Ako učesnik ne može da dostavi dokaz o kupovini ili šifru serije za sve podnete prijave, taj učesnik više neće imati pravo da učestvuje u promociji i sve naredne prijave biće nevažeće.

NAPOMENA: Za Severnu Makedoniju i Crnu Goru važe nešto drugačija pravila i nije potrebno kupovati proizvod.

Izvlačenje dobitnika

Biće dodeljena maksimalno 1 nagrada svake vrste po osobi tokom celog perioda promocije.

Igra se organizuje u dva dela:

 1. Glavni period promocije: Promocija je otvorena od 1. marta 2022. do 30. jula 2022.
 2. Produženi period promocije: Prijave obavljene u periodu od 31. jula 2022. do 29. avgusta 2022.

Učesnik koji najbrže uspešno savlada izazov svake nedelje smatra se dobitnikom za tu nedelju, dok se za produženi period za dobitnika smatra učesnik koji najbrže uspešno savlada izazov.

U slučaju nerešenog rezultata između dvoje ili više učesnika zbog istog vremena završetka, kontaktiraćemo te učesnike i pitati ih da odgovore na sledeće pitanje: Ako bi gospodin P trebalo da bude zvezda u igri, u kojoj igri bi bio zvezda i zbog čega?
Ove prijave će biti ocenjene od strane nezavisnog trećeg lica prema: originalnosti; kreativnosti i humoru.

Sve neosvojene nagrade iz određene nedelje prebacuju se u nagradni fond za takmičenje sledeće nedelje, a kao rezultat toga biće više dobitnika za tu nedelju. Pošto ovo u celini zavisi od toga da li su prijave primljene, broj nagrada koje mogu da se dodele tokom nedelje u ovom slučaju nije poznat.

Obaveštavanje dobitnika

Nedeljni dobitnici određeni tako što su savladali izazov za najkraće vreme (ili odgovorili na pitanje iz odredbe 21) u svakom nedeljnom periodu promocije, biće kontaktirani e-poštom u roku od 28 dana nakon što su savladali izazov na Pringles veb-sajtu ili što su odgovorili na dodatno pitanje.

Obaveštavanje dobitnika u proširenom periodu promocije: Kontaktiraćemo dobitnika produženog perioda promocije u roku od 28 radnih dana od završetka produženog perioda promocije. Učesnici treba da obrate pažnju da im nije stigla e-poruka za dobitnike kojom se potvrđuje da su osvojili nagradu.

Dodela nagrada

Nagrade se šalju na poštansku adresu registrovanu na Kellogg’s nalogu dobitnika. Isporuka nagrada može da potraje do 90 dana, organizator će nastojati da nagrade pošalje u roku od 28 dana od kada su osvojene.

Nakon završetka produženog perioda promocije, u slučaju da se neke nagrade iz glavnog i produženog perioda promocije odbiju, ne dostave, ne preuzmu ili vrate pošiljaocu, organizator zadržava pravo da dodeli ove nagrade sledećim najbržim učesnicima koji uspešno savladaju izazov tokom relevantnog perioda promocije.

Sajt igre

gaming.pringles.com/sr_RS/Home
Gost
2 Komentara
milos
milos
 pre godinu
A sta Ako nema na dnu limenke sifra kuljen u rodi?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Kod bi trebalo da se nalazi na dnu zajedno sa datumom važenja na spoljnoj strani limenke. To je nešto što nije uvedeno zbog nagradne igre već se štampa uvek.
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x