Osveži leto uz Somersby

Somersby

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Bazen za dvorište (300 bodova)
  • 20x Dušek na naduvavanje (80 bodova)
  • 200x Somersby suncobran (60 bodova)
  • 500x Somersby peškir za plažu (50 bodova)
  • 2000x Somersby cooler bag (20 bodova)

Ukupan broj nagrada: 2.723

Opis

Pravo učešća na nagradnom konkursu imaju sva punoletna lica koja su državljani Republike Srbije i imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća nemaju lica koja su u radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora ili učestvuju u organizovanju konkursa, kao ni njihovi članovi uže porodice.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koja 2 Somersby proizvoda u DELHAIZE maloprodajnim objektima (Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&go)
  2. Uz fiskalni račun ćeš dobiti i slip račun sa kodom koji se sastoji od četrnaest (14) cifara
  3. Sačuvaj fiskalni račun i slip do kraja nagradne igre
  4. Otvori veb stranicu od nagradne igre www.zarnijedivno.rs/osvezi-leto, unesi kod sa slipa i svoje lične podatke
  5. Svaki uneti kod donosi 5 bodova, nakon što sakupiš dovoljan broj bodova pojaviće ti se mogućnost zamene bodova za nagradu (broj bodova za svaku nagradu je gore uz spisak nagrada)

Svaki Kod na slipu računa na kojem je minimum 2 Somersby proizvoda donosi tačno 5 bodova. Ukoliko se na računu nalazi više od 2 Somersby proizvoda, kod će i u tom slučaju vredeti 5 bodova.

Učesnik može uneti neograničen broj kodova i tako svaki put ostvariti veći broj bodova. Jedan učesnik može poslati maksimalno 10 računa koji su izdati u roku od sat vremena u jednom istom maloprodajnom objektu.

Izbor dobitnika

U posebnoj sekciji pod nazivom "Učesnici" na veb-stranici od nagradne igre biće prikazani svi učesnici sa trenutnim brojem bodova (iskorišćeni i neiskorišćeni).

U trenutku izbora nagrade, učesnik automatski postaje dobitnik izabrane nagrade, a njegovo ime i prezime, ostvareni broj bodova (iskorišćeni i neiskorišćeni), grad i izabrana nagrada će biti objavljeni u konačnoj listi dobitnika na veb-stranici.

Jedan učesnik može izabrati više nagrada ukoliko za to ima odgovarajući broj bodova.

Kriterijum za zamenu bodova za nagrade je da su željeni pokloni dostupni u momentu izbora i da učesnik ima odgovarajući broj bodova za njihovu vrednost.

Preuzimanje nagrada

Organizator će kontaktirati dobitnike u roku od deset (10) dana od dana objave konačnih dobitnika na kraju nagradnog konkursa, kada je potrebno da učesnici potvrde podatke neophodne za dostavljanje nagrade i adresu na koju žele da nagrada koju su osvojili bude isporučena.

U slučaju da organizator nije u mogućnosti da u navedenom periodu stupi u kontakt sa određenim dobitnikom, smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa.

Prilikom preuzimanja izabrane nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom kontaktiranja sa učesnikom.

U slučaju da iz bilo kog razloga dobitnik ne može da preuzme nagradu, ona ostaje nedodeljena.

Sajt igre

www.zarnijedivno.rs/osvezi-leto
Gost
4 Komentara
milos
milos
 pre 11 meseci
Davli mogu da SE znaju dimenzije bazeni unapred hvala
Sanja
Sanja
 pre 11 meseci
Nema upisane dimenzije nigde ali je izgleda onaj ogromni bar taj je na slici za preuzimanje ostalo je jos 3.Ali mozes ih pitati preko mejla upisanih na njihovom sajtu u pravilima.
Sanja
Sanja
 pre 11 meseci
Ispravka i bilo je samo 3 bazena,mislila sam da dele vise.Evo podaci iz pravila


Učesnici Konkursa mogu postavljati pitanja u vezi sa Konkursom putem e-mail adrese info@zarnijedivno.rs. Radno vreme korisničkog servisa je radnim danima od 9.00 do 17.00 časova.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 11 meseci
Podaci za bazen:
- Bazen sa pumpom
- Dimenzija bazena : 4.57 m x 1.22m
- Filter pumpa: 220-240 V
- Namenjeno za uzrast: 6+ godina
- Kapacitet pumpe: 3785 l
- Kapacitet bazena ( 90 %): 16805 l
- Oprema: merdevine, podloga, prekrivač
4
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x