Ultra Energy uhvati beat i osvoji nagrade

Ultra Energy

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • Glavna nagrada
  • 1x Automobil Fiat 500x 1.0 120ks sport
 • Ciklične nagrade
  • 5x Mobilni telefon Apple iPhone 14 - dobija se za prvo mesto u ciklusu
  • 5x Televizor Samsung Smart TV UE43BU8072UXXH - dobija se za drugo mesto u ciklusu
  • 5x Sony bežični zvučnik veliki MHCV43D.CEL - dobija se za treće mesto u ciklusu
 • Dnevne nagrade
  • 45x Sony Bežični zvučnik mali SRSXB13B.CE7 - dobija se za prvo mesto po danu
  • 45x Tehnomanija vaučer u vrednosti od 12.000 RSD - dobija se za drugo mesto po danu
  • 45x Xiaomi Redmi buds 3 pro tws black - dobija se za treće mesto po danu
  • 180x Ultra paket 24 kom. - dobija se za četvrto, peto, šesto i sedmo mesto po danu

Ukupan broj nagrada: 331

Tipovi nagrada televizor zvučnik prevoz tehnika piće automobil mobilni telefon vaučer

Opis

Pravo učešća u konkursu imaju lica državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (izuzev teritorije AP Kosovo i Metohija) koji su stariji od 18 godina.
Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

 1. Kupi minimum jednu limenku Ultra Energy Original 0,25L ili Ultra Energy Original 0,5L
  Promotivna ambalaža je označena sa "Osvoji Fiat 500X" i pravilima takmičenja.
 2. Pronađi alfanumerički kod ispod otvarača limenke i sačuvaj otvarač do predaje nagrada
 3. Koristeći mobilni telefon izvrši prijavu na veb sajtu od nagradne igre
 4. Odigraj igricu „Uhvati beat i osvoji nagrade“

NAPOMENA: Igra je dostupna samo preko mobilnog telefona.

Korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu, ili predstavljati zloupotrebu je zabranjeno i dovodi do diskvalifikacije iz konkursa.

Igrica uhvati beat i osvoji nagrade

Unet kod jedne limenke Ultra Energy Original sa poklopcem zlatne boje donosi učesniku pravo da odigra jednu igricu. Učesnik ima pravo da igra Igricu onoliko puta koliko ima unetih kodova bez ograničenja.

Igra se aktivira unošenjem koda, a zatim pritiskom dugmeta/tastera „startuj igru“, a u kojoj učesnik preuzima ulogu „Ultra loptice“ kojom upravlja u vidu pomeranja prsta po ekranu na levu i desnu stranu i na taj način usmerava „Ultra lopticu“ da skoči na svaku platformu.
Skakanje se dešava automatski, tako da učesnik na opisan način usmerava kretanje loptice u smeru levo ili desno.

Cilj učesnika je usmeravanje „Ultra loptice“ da skokom dodirne/doskoči na platformu koja joj dolazi u susret. Svaki doskok na platformu učesniku donosi 50 poena. Na putu „Ultra loptice“ istoj će ići u susret jabuka, mango, kivi i Ultra limenka čije sakupljanje učesniku takođe donosi poene, i to sakupljanjem svake jabuke učesnik osvaja 300 poena, manga 400, kivija 500 poena, a Ultra limenke 1000 poena. Svaki uspešan doskok na platformu se nagrađuje poenima, dok svaki promašaj platforme učesniku oduzima jedan „život“ u igrici, a o čemu će biti prikazano obaveštenje u gornjem levom uglu ekrana. Učesnik u svakoj igrici ima jedan pokušaj sa 3 života , a svaki promašaj platforme oduzima mu po jedan život, što znači da učesnik u toku jedne igrice može tri puta da promaši doskok na platformu.

Cilj „Ultra loptice“ je da na zadatoj putanji osvoji što više poena. U igrici postoji „streak“ brojač koji meri uspešne uzastopne doskoke na platforme tokom jednog života i koji utiče na uvećanje osvojenih poena na sledeći način:

 • Nakon 10 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu svi poeni nakon toga tokom te igrice se množe sa 2
 • Nakon 20 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu svi poeni nakon toga tokom te igrice se množe sa 3
 • Nakon 50 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu svi poeni nakon toga tokom te igrice se množe sa 4
 • Nakon 100 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu svi poeni nakon toga tokom te igrice se množe sa 5
 • Nakon 500 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu svi poeni nakon toga tokom te igrice se množe sa 6

O promenama u rezultatu usled ostvarenih „streak“ uslova učesnik će tokom trajanja igrice biti obavešten u gornjem desnom uglu ekrana.

Svaki izgubljeni život u igrici poništava „streak“ brojač te se multiplikovanje poena može vršiti ponovo ali samo nakon 10, 20, 50, 100 i 500 uspešnih uzastopnih doskoka na platformu kao što je gore opisano.

Nakon svake završene igre pokrenute jednim kodom, ukupan osvojen broj poena svakog učesnika u svakoj igri se smešta u bazu podataka iz koje se utvrđuje ukupan broj poena svakog učesnika tokom trajanja konkursa.

Ciklusi

Period trajanja konkursa je organizovan na dnevnom i ciklusnom nivou, tačnije tokom trajanja konkursa biće organizovano po 9 dnevnih takmičenja u okviru pet ciklusa. Svaki ciklus traje 9 dana.

Svako dnevno takmičenje počinje u 00:00 časova i završava se istekom tog dana u 23:59 časova.

Ciklusi:

 • prvi ciklus traje od 01.03.2023. do 09.03.2023.
 • drugi ciklus traje od 10.03.2023. do 18.03.2023.
 • treći ciklus traje od 19.03.2023. do 27.03.2023.
 • četvrti ciklus traje od 28.03.2023. do 05.04.2023.
 • peti ciklus traje od 06.04.2023. do 14.04.2023.

15.04.2023 je poslednji dan konkursa i tada se objavljuju rang liste i proglašava pobednik nagradnog konkursa, ali učestvovanje u konkursu putem Igrice nije moguće. Poslednji datum kada je učestvovanje putem Igrice moguće je 14.04.2023.

Rangiranje dobitnika

Svi učesnici su u obavezi da zapamte i po potrebi dostave svoj jedinstveni identifikacioni naziv ili „nadimak“ putem kog će moći da prate rangiranje na listi učesnika konkursa. Identifikacioni naziv ili „nadimak“ učesnici kreiraju putem registracije za učestvovanje na konkursu.

Identifikacioni naziv ili „nadimak“ je sredstvo putem koga će korisnici pronalaziti sebe na rang listama i ni jedan drugi lični podatak o njima neće biti javno vidljiv.

Nagrade se dodeljuju učesnicima na Dnevnom i Ciklusnom nivou, a Glavna nagrada se dodeljuje nakon završetka konkursa.

Poeni

 • Za Dnevnu nagradu se računa najbolji pojedinačni rezultat tog dana (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku tog dana)
 • Za Ciklusnu nagradu se računa zbir svih osvojenih poena tokom jednog ciklusa (zbir svih poena koje je igrač osvojio u svim pojedinačnim parijama u toku ciklusa)
 • Za Glavnu nagradu se računa najbolji pojedinačni rezultat u toku trajanja konkursa (najveći broj poena koje je igrač ostvario u jednoj partiji u toku trajanja konkursa)

U slučaju da više učesnika ostvari isti najveći broj poena, bilo dnevnih, bilo ciklusnih ili za Glavnu nagradu, za utvrđivanje dobitnika računaće se učesnik koji je prvi sakupio poene.

Jednu vrstu nagrade učesnik može da osvoji samo jednom u okviru nagradnog konkursa. U slučaju da učesnik osvoji broj poena koji je dovoljan za osvajanje nagrade koju je prethodno osvojio, on se pomera na rang listi na poziciju ispod a na njegovo mesto će doći učesnik koji ima posle njega najveći broj poena (tačnije, zameniće mesta).

Organizator će na sajtu ultrachallenge.rs objavljivati listu korisnika koristeći njihove identifikacione nazive ili „nadimke“, kao i preliminarnu listu korisnika koji imaju Najveći dnevni broj poena deset minuta iza ponoći, a finalna lista učesnika koji su osvojili dnevne nagrade će biti objavljena tog dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na dan za koji se nagrada izvlači).
Preliminarna lista učesnika koji imaju najveći ciklusni broj poena biće objavljena desetog dana i to 10 minuta iza ponoći a finalna lista istog dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na poslednji dan ciklusa).

Preliminarna lista se automatski formira nakon prvog preseka, nako čega sledi provera regularnosti.

Kontaktiranje dobitnika i prezimanje nagrada

Komunikacija sa kvalifikovanim učesnicima će se obavljati putem e-maila, odnosno preko adrese e-pošte koja je data prilikom prijave na konkurs ili telefonskim putem.

Organizator će sedam učesnika koji imaju Najveći dnevni broj poena kontakirati u roku od pet dana od isteka dana za koji se dodeljuju nagrade radi dodele Dnevne nagrade.

Organizator će troje učesnika koji imaju Najveći ciklusni broj poena kontakirati u roku od pet dana od isteka Ciklusa za koju se dodeljuju nagrade radi dodele Ciklusne nagrade.

Ukoliko organizator ne uspe da stupi u kontakt sa potencijlanim dobitnikom u roku od pet dana, isti će biti diskvalifikovan i organizator će nagradu preneti u naredni dan odnosno ciklus.

Dnevne i ciklusne nagrade će biti uručivane dobitinicima slanjem na kućnu adresu dobitnika, s tim što će dobitnik o vremenu isporuke biti obavešten, dok će glavnu nagradu dobitnik preuzeti na adresi organizatora. Organizator će dnevne i ciklusne nagrade dobitnicima poslati u roku od 25 dana od isteka dana odnosno Ciklusa za koji dan odnosno Ciklus se nagrade dodeljuju.

Sajt igre

ultrachallenge.rs
Gost
21 Komentar
Grada
Grada
 pre 7 meseci
NIKADA NISAM NISTA OSVOJIO :(
Jovana
Jovana
 pre 7 meseci
Nikad ne odustajte,i ja pre nisam ali sad jesam puno puta.Igrajte i srecno
Igor
Igor
 pre 7 meseci
Ko igra redovno mislim da ne može da ne osvoji ništa. U najmanju ruku majice... evo ne znam šta ću sa njima
Jovana
Jovana
 pre 6 meseci
Ovaj put nema ni majce za nas ovo je samo za profi igrače😅.
Igor
Igor
 pre 6 meseci
Da... ovde već tako profi naučili da igraju da imaju rezultate u milionima 🙄
Vlada
Vlada
 pre 7 meseci
Ja sam dobio stan u Zemunskim kapijama na nagradnoj igri Uzmi racun i pobedi,sad mi treba auto da mogu da idem za Zemun,ako i njega dobijem bicu prezadovoljan
Dusan
Dusan
 pre 6 meseci
Dobra nagrada fiat 500
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 6 meseci
Ažurirane su nagrade
Igor
Igor
 pre 6 meseci
Bio u dva maksija i nema limenka za nagradnu igru u nijednom
Igor
Igor
 pre 6 meseci
Srećom ima u IDEA
Igor
Igor
 pre 6 meseci
U Maksiju vidim danas nakačili one kartončiće koji promovišu Ultra nagradnu igru na limenke bez kodova... prevaranti
ttnt
ttnt
 pre 6 meseci
Milioni kamioni. Haker je prisutan i siluje.
poeni
poeni
 pre 6 meseci
Koliko ste uspeli da napravite poena? Mozete li milion?
Leko
Leko
 pre 6 meseci
Mozemo i par miliona
poeni
poeni
 pre 5 meseci
kako brale na telefonu ili na racunaru
Igor
Igor
 pre 6 meseci
Ni blizu
Kristijan
Kristijan
 pre 5 meseci
Kako igrti ovo
Zlatko
Zlatko
 pre 5 meseci
Ne da mi ni da se prijavim a kamo li da igram
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 5 meseci
Ne možeš da napraviš nalog ili već imaš nalog sa kojim ne možeš da se prijaviš?
Sakis
Sakis
 pre 5 meseci
U ultri mozes varati ako si spretan. Ja ovaj ciklus uzimam iphone lagano, nece nikada provaliti foru kako, programeri ne mogu da me skontaju.
Đorđe
Đorđe
 pre 5 meseci
Dragan83 ti beži 100nak miliona 😁
21
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x