Osvoji E-gejming nagrade uz Nestlé Instant Pahuljice

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 50x SteelSeries gejming slušalice
  • 250x Set sa 3 PC igre

Ukupan broj nagrada: 300

Tipovi nagrada ostalo zvučnik tehnika

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju fizička lica starija od 18 godina sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, kao i članovi njihovih užih porodica.

Mehanizam

Za učešće na konkursu učesnik mora:

  1. Na sajtu nagradne igre da unese promo kod sa pakovanja nekog od Nestle proizvoda, ime i prezime, grad, email adresu, broj telefona i da se složi sa pravilima konkursa.
  2. Da odgovori na pitanje "Opiši nam svoju omiljenu E-gejming avanturu?". Neophodno je da se u odgovoru spomenu Nestlé pahuljice za doručak, i samo takvi odgovori će učestvovati u konkursu.

Kupovina proizvoda nije uslov za učešće u promociji. Promo kod se nalazi na poleđini promo pakovanja, svaki proizvod ima generički kod (npr. svaki proizvod Nesquik 375g ima kod REN86N).

Učesnici koji se ne registruju u skladu sa Pravilima biće automatski isključeni iz učešća na Konkursu, odnosno neće biti uzeti u obzir za dobijanje nagrade. Isto će se postupiti i prema onim učesnicima koji su dali netačne podatke. Ukoliko se ova činjenica utvrdi, ta lica odmah gube pravo na dalje učešće, odnosno dodelu nagrade ukoliko je u međuvremenu osvoje. Lica koja su dala netačne ili tuđe podatke, isključivo odgovaraju za takvu zloupotrebu podataka. Organizator zadržava pravo ne uzeti u obzir predloge koji odražavaju rasnu, polnu ili neku drugu vrstu diskriminacije ili na bilo koji drugi način krše ova Pravila ili zakone Republike Srbije. Svako korišćenje lažnih glasova ili dvostrukih i lažnih prijava ili opravdana sumnja u postojanje istih, sankcionisaće se eliminacijom Učesnika iz Konkursa.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava. Za maloletna lica pristanak za korišćenje prava mora dati roditelj odnosno osoba ovlašćena da se brine o maloletniku.

Izbor dobitnika

Žiri će po završetku konkursa odabrati 300 dobitnika nagrade sa najkreativnijim odgovorima. Najboljih 50 prijava osvajaju glavnu nagradu a sledećih 250 najboljih prijava osvajaju utešnu nagradu.

Podaci dobitnika (Ime/Prezime/Grad) biće objavljeni u roku od petnaest (15) radnih dana nakon završetka nagradnog konkursa i to na sajtu nagradne igre.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem e-mail adrese koju su uneli na veb sajtu prilikom prijave. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke za organizaciju preuzimanja osvojene nagrade u roku od sedam (7) dana kako bi potvrdio preuzimanje nagrade. Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu, a nagrada će biti ponuđena drugom Učesniku po izboru žirija.

Nagrada nije zamenjiva za novac, drugi proizvod ili uslugu.

Svaki učesnik može osvojiti najviše jednu nagradu.

Nagrade će biti uručene dobitnicima najkasnije u roku od 30 dana od datuma objave dobitnika na sajtu nagradne igre.

Sajt igre

www.nestle-cereals.com/rs/xboxgames
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x