Ova jesen miriše na omiljeni Lenor

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Lenor igru Ariel svežina koja traje...?

-

Nagrade

  • 2x Delta City poklon karticu u vrednosti od 50.000 RSD
  • 3x Braun hair styler

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada bela tehnika vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Mehanizam

  1. Kupi Lenor omekšivač za veš i Lenor mirisne perle u Lilly drogeriji
  2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod nagradne objave na @lenorsrbija Instagram stranici opiši trenutak lenormne prijatnosti koji si doživela

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora - nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima i nakon provere posedovanja fiskalnog računa. Pobednik će biti proglašen nakon završetka kampanje, na @lenorsrbija Instagram stranici.

Validacija dobitnika

Organizator će na kraju kampanje kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Lenor Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48č od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje kampanje, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane Organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjKlBR6vDt4
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x