Pampers bebino prvo kupanje

Pampers

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 20x FujiFilm Instax mini 11 polaroid

Ukupan broj nagrada: 20

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Pampers pelene i bilo koje Pampers vlažne maramice u nekoj od Idea, Roda ili Mercator prodavnicama
  2. Sačuvaju račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod nagradne objave kreativno opiši Bebino prvo kupanje

Izbor pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti od strane žirija. Pobednici će biti proglašeni nakon završetka nagradne kampanje na @pampers_srbija Instagram stranici.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju tražene podatke.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatoraa u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CfTYEPlMavi
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x