Pampers kada je moja beba srećna

Pampers

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x LG prečišćivač vazduha

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u Kampanji.

Mehanizam

  1. Kupi Pampers Harmonie pelene u nekoj od Lilly Drogerie prodavnica u periodu trajanja konkursa
  2. Sačuvaju fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  3. U Instagram komentaru ispod najave nagradne igre napiši kreativan nastavka rečenice "Kada je moja beba srećna…"

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora nakon pregleda svih objavljenih komentara.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka kampanje, na @pampers_srbija Instagram stranici.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48č od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CiZ1gekMrot
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x