Pampers mali šampioni na prvi pokret

Pampers

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Pampers igru Pampers nagrađuje tvoju ljubav?

-

Nagrade

  • 2x Motorola video bebi alarm

Ukupan broj nagrada: 2

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje. Zaposleni kod organizatora, kao i lica koja direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnoj kampanji, potrebno je da:

  1. Kupite bilo koje Pampers pelene u bilo kojoj Maxi radnji.
  2. Sačuvate račun.
  3. Budite kreativni i ostave sportsku poruku za najmlađe u komentaru ispod nagradne objave na Pampers Instagram profilu.

Izbor pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka Kampanje, na @pampers_srbija Instagram stranici.

Na kraju Kampanje, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CW8OSobqcI4
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x