Pampers - moja beba moja slika

Pampers

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Pampers igru Pampers nagrađuje tvoju ljubav?

-

Nagrade

 • 8x Polaroid aparat Fuji Film Instax mini11 sa jednim pakovanjem filmova
 • 1x Fotografisanje sa njenom bebom za naslovnu stranicu magazina Mama&Beba (za izdanje koje izlazi 05. marta 2022. godine).

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada ostalo tehnika fotoaparat

Opis

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica majke starije od 18 godina, vlasnici validnih otvorenih Instagram profila, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Mehanizam

Radi učešća učesnik treba da:

 1. U toku trajanja konkursa kupi bilo koji Pampers proizvod u DM drogerijama na teritoriji Republike Srbije i sačuva do kraja konkursa fiskalni račun o tome. Prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu.
 2. Izradi i na svoj otključani Instagram profil postavi fotografiju sebe i svoje nasmejane bebe koja nije starija od tri godine, uz obavezne oznake #MojaBebaMojaSlika i #Pampers i taguje mamu koju bi pozvala da učestvuje.

Fotografija - uslovi

Pored učesnika, i treća lica se mogu pojavljivati na fotografiji, uz poštovanje teme konkursa. U navedenom slučaju učesnik garantuje da ima saglasnost da postavi fotografiju sa likom trećeg lica. Sadržina fotografije je isključiva odgovornost učesnika.
Ovo se naročito odnosi na objavu maloletnih lica na fotografijama. U tom slučaju učesnik je jedini odgovoran za sadržinu fotografije i smatra se da je samim postavljanjem fotografije sa svojim maloletnim detetom i eventualno drugim detetom saglasan za javnu objavu lika deteta u svrhe ovog konkursa.

Fotografija mora biti originalna, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.
Originalnost fotografije je isključiva odgovornost učesnika. Organizator zadržava pravo da diskvalifikuje fotografije za koje se
bude sumnjalo da nisu originalno sačinjene od strane učesnika, odnosno da su tuđe.

Pozivaju se majke učesnice u konkursu da vode računa o vrsti fotografija svoje dece koju objavljuju, te da fotografisanje i sam sadržaj fotografije treba da bude u najboljem interesu deteta. Ovde se naročito ne preporučuje postavljanje nagih fotografija deteta, ili deteta u pozama koje mogu na bilo koji način biti nebezbedne za dete.

Ukoliko fotografija ne bude ispunjavala neki od navedenih uslova, učešće neće biti validno i učesnici koji su postavili takve fotografije će biti diskvalifikovani, odnosno neće moći da ostvare pravo na nagradu.

Da bi prijavljivanje i postavljanje fotografije bilo validno potrebno je da budu kumulativno ispunjeni sledeći uslovi:

 1. Svaki učesnik mora imati pravo na učestvovanje u skladu sa svim uslovima pravila;
 2. Prijavljivanje i postavljanje fotografije kao i kupovina proizvoda mora biti izvršeno isključivo u toku trajanja konkursa (fotografije koje su postavljene pre ili kasnije neće biti uzete u razmatranje);
 3. Jedna ista fotografija može biti postavljena samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj fotografija;
 4. U slučaju da jedna ista fotografija bude primljena sa strane dva ili više profila, biće validna samo fotografija koja je prema
  hronološkom redosledu vremena prijema bila prva primljena;
 5. Ukoliko se primeti da je fotografija postavljena bilo kakvom zloupotrebom, fotografija učesnika koji je postavio će biti
  diskvalifikovana kao i sam učesnik;
 6. Posedovanje originalnog fiskalnog računa u cilju dokazivanja kupovine Pampers proizvoda u dm drogerijama u toku trajanja konkursa je neophodno.

Fotografija mora ispunjavati sledeće uslove:

 1. Mora biti originalna i realna, istinita, u skladu sa temom konkursa, bez tekstova, logotipa, brendova ili bilo kojih drugih sadržaja koji bi mogli uključivati autorska prava koja ne pripadaju učesniku;
 2. Mora se odnositi isključivo na temu konkursa;
 3. Ne sme sadržati vulgarne, neprimerene prikaze, fotografije koji prikazuju ili podstiču na nasilje, niti smeju predstavljati uvredu ili neprijatnost za bilo koga;
 4. Ne prikazuju konzumaciju duvana ili alkohola, dokaze o vožnji koja promoviše mržnju ili neodgovorno ponašanje itd;
 5. Ne sme ni na jedan način biti korišćena za kršenja ili pokušaj kršenja zakona ili prava trećih lica, kao ni za propagiranje, agitovanje, reklamiranje u bilo koje svrhe, od strane Učesnika.
 6. Nemaju bogohulne, klevetničke, nepristojne, seksualno eksplicitne, opscene, uvredljive, politički i/ili kulturno osetljive sadržaje ili koji promovišu nasilje, mizoginiju ili upućuju na nezakonite aktivnosti, promovišu diskriminaciju na osnovu rase, vere, pola, nacionalnog porekla, telesnog invaliditeta ili starosti, koji krše prava trećeg lica ili zakona, ili koji organizatora stavljaju u nepovoljnu poziciju.

Biranje pobednika

Na kraju svakog meseca počev od septembra do decembra 2021. godine, dve učesnice čije su fotografije osvojile najveći broj lajkova osvajaju po jednu mesečnu nagradu: Polaroid aparat Fuji Film Instax mini11 sa jednim pakovanjem filmova.

Broj osvojenih lajkova će se utvrđivati na sledeće datume:

 • 1.10. u 12h biće utvrđeni dobitnici za septembar,
 • 1.11. u 12h biće utvrđeni dobitnici za oktobar,
 • 1.12. u 12h biće utvrđeni dobitnici za novembar,
 • 31.12. u 12h. biće utvrđeni dobitnici za decembar.

Na kraju konkursa koji traje do 31.12.2021. učesnica čija je fotografija na Instagramu osvojila najveći broj lajkova u toku čitavog kreativnog konkursa osvojiće glavnu nagradu: fotografisanje sa njenom bebom za naslovnu stranicu magazina Mama&Beba (za izdanje koje izlazi 05. marta 2022. godine).
Glavna nagrada, odnosno fotografisanje ne podrazumeva i honorar za isto, odnosno učesnica za fotografisanje neće dobiti bilo kakvu naknadu.

Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Glavna nagrada – fotografisanje će biti realizovano u skladu sa dogovorom sa dobitnicom, a prema planovima i terminima organizatora u cilju blagovremene pripreme izdanja magazina Mama&Beba koje izlazi 05.03.2022, te će biti potrebna saradnja dobitnice nagrade sa organizatorom.

Učesnice će biti obaveštene o najuspešnijim učesnicama nakon provere ispunjenosti svih uslova, i to putem objave u story formi na zvaničnom Instagram profilu @pampers_srbija.

Imena dve najuspešnije učesnice će biti objavljena u roku od najviše pet kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa učesnicama, a prema mogućnostima dostave/realizacije od strane Organizatora.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CTXJtzMqWoH
Gost
1 Komentar
Danka
Danka
 pre godinu
Cao
1
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x