Pampers moje novogodišnje veče

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x PHILIPS AC0830/10 prečišćivač vazduha

Ukupan broj nagrada: 4

Tipovi nagrada tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organzatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji. Učešćem u kampanji učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnoj kampanji, potrebno je da učesnici:

  1. Kupe bilo koje pakovanje pelena u nekoj od Aksa radnji
  2. Sačuvaju fiskalni račun
  3. Budu kreativni i opišu novogodišnju noć iz perspektive njihove bebe u komentaru ispod objave na @pampers_srbija Instagram profilu, koristeći sledeće dve reči: Pampers i Komfort.

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara koji su u skladu sa pravilima.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka Kampanje, na @pampers_srbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ove podatke će organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada. Ovi podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje kampanje, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CXLU4YOMIPI
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x