Pampers najslađi zvuci mališana

Pampers

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Godišnja zaliha Pampers Pants pelena

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada bebi oprema za decu

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka kampanje.
Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u kampanji.

Mehanizam

  1. Zaprati Instagram profil @pampers_srbija
  2. Kupi bilo koje Pampers Pants pelene u nekoj od Aksa prodavnica u periodu trajanja nagradnog konkursa
  3. Sačuvaju fiskalni račun kao dokaz o kupovini
  4. U komentaru ispod nagradne objave na Instagramu kreativno odgovori na temu "Najslađi zvuci mališana"

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri koji je određen od strane organizatora - nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilima.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka kampanje na @pampers_srbija Instagram stranici. Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane organizatora, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/ChXZqEKM9i1
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x