Pampers omiljena hrana vaše bebe

Pampers

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Braun blender

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa. Učešćem u konkursu učesnici su razumeli i neopozivo se slažu i prihvataju pravila konkursa.
Zaposleni kod organizatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Pampers pelene u Idea, Roda i Mercator prodavnicama u periodu trajanja konkursa
  2. Sačuvaj račun do kraja konkursa kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod objave nagradnog posta na Instagram profilu Pampers Srbija (@pampers_srbija) ostavi kreativni komentar na temu "Omiljena hrana vaše bebe"

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom - i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa. Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na @pampers_srbija Instagram stranici.

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu.

Kontakt dobitnika

Na kraju takmičenja, organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane organizatora, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjQCygnK7-5
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x