Pampers superheroj

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • ??x Instant nagrada u Lilly radnji – peškir sa motivom superheroja
  • 10x Vaučer u vrednosti od 12.000 RSD u Lilly drogeriama u decembru
  • 10x Vaučer u vrednosti od 12.000 RSD u Lilly drogeriama u januaru

Ukupan broj nagrada: 20

Tipovi nagrada vaučer

Opis

Pravo na učešće imaju samo punoletna fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji. Zaposleni kod organizatora, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća.

Mehanizam

Za učestvovanje u nagradnoj kampanji, potrebno je da učesnici:

  1. Kupe Pampers Pants u minimalnom iznosu od 5.999 RSD, uključujući najmanje jedno pakovanje Warner Bros-a u Lilly drogeriama u periodu od 1.12.2021. do 31.01.2022.
  2. Sačuvaju račun.
  3. Napišu u komentarima njihove supermoći u podizanju deteta i označe najsjajnijeg roditelja koga znaju da uradi isto.

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti. Najkreativnije komentare izabraće žiri nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa Pravilima.

Pobednici će biti proglašeni nakon završetka kampanje, na @pampers_srbija Instagram stranici.

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona. Ove podatke će Organizator koristiti samo u svrhu validacije pobednika i dogovora o uručenju nagrada. Ovi podaci će biti izbrisani najkasnije 30 dana nakon uručenja nagrada.

Dodela nagrada

Nagrade nisu prenosive, niti je moguće da budu date drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Prva dodela nagrada će biti sprovedena u samoj radnji gde je obavljena kupovina.

Druga dodela nagrada, pobednicima nagradnog konkursa na Instagram profilu, će biti sprovedena od strane organizatora u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija, ili će nagrada biti poslata na adresu dobitnika. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x