Pampers zdrav život sa bebom

Pampers

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Pampers igru Pampers nagrađuje tvoju ljubav?

-

Nagrade

  • 5x Tefal aparat za kuvanje na pari

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada bela tehnika

Opis

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.
Zaposleni kod organzatora, P&G, kao i lica koji direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju takmičenja, kao i članovi njihove uže porodice - nemaju pravo učešća u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koje Pampers pelene u Lilly drogerie u periodu trajanja konkursa
  2. Sačuvaj račun kao dokaz o kupovini
  3. U komentaru ispod objave nagradnog posta na Instagram profilu Pampers Srbija (@pampers_srbija) ostavi kreativni komentar na temu "Kako se posvećujete zdravom načinu života sa bebom"

Izbor dobitnika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti. Kreativne komentare bira žiri koji imenuje organizator nakon pregleda svih objavljenih komentara u skladu sa pravilnikom - i utvrđivanja postojanja originalnog fiskalnog računa. Pobednik će biti objavljen po završetku konkursa na @pampers_srbija Instagram stranici.

Učesnici mogu poslati koliko god komentara žele, ali mogu osvojiti samo jednu nagradu. Nagrada nije prenosiva, niti se može dati drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrade se ne mogu isporučiti van Srbije.

Kontakt dobitnika

Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem Pampers Srbija Instagram naloga. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore direktnom porukom na Instagramu i pošalju sve tražene podatke.

U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime P&G Srbija, i to u prostorijama New Moment New Ideas Company doo, Hilandarska 14, Beograd, Srbija.

Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjKhqjdqhd4
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x