Panasonic osvoji Lumix G9

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Panasonic LUMIX DC-G9MEG-K (komplet sa 12-60mm objektivom), komercijalne vrednosti 169.990 RSD

Ukupan broj nagrada: 1

Tipovi nagrada tehnika

Opis

  1. Napravite kreativni video koji pokazuje vaš talenat i veštine u snimanju i editovanju videa.
  2. Otvorite formular za registraciju na sajtu www.osvojig9.com
  3. Popunite lične podatke (ime, prezime, e-mail adresa i link na video)

Video

Tema videa je posve slobodna, bitno je da pokazuje veštine snimanja učesnika.

Učesnik/učesnica treba da kreira (snimi i edituje) kratak video koji, po njegovom/njenom mišljenju, pokazuje njegov/njen talenat i veštine u snimanju i editovanju videa. Maksimalna dužina videa koja se prihvata u konkursu je 3 minuta. Unutar ta 3 minuta, barem 10 sekundi treba da bude posvećeno kratkom objašnjenju u kojem učesnik/učesnica navodi zašto baš on/ona treba da dobije nagradu i kako bi mu/joj nagrada pomogla u radu.

To objašnjenje može da se snimi kao "selfi" snimak, ali može i da bude u formi govorne izjave montirane preko videa ("voiceover"). Ekspertni žiri sastoji se od predstavnika organizatora i video profesionalaca.

Svaki učesnik/učesnica se za konkurs može registrovati samo jednom, s jednim originalnim videom. Učesnik/učesnica registracijom potvrđuje da je autor videa i da na njemu ima sva prava korišćenja. Ako se naknadno utvrdi da je prijavljeni video vlasništvo trećih strana, učesnik/učesnica će biti diskvalifikovan/diskvalifikovana. Za štetu vlasnicima autorskih prava odgovara isključivo učesnik/učesnica koji je prijavio/prijavila video.

Ocenjivanje videa

Svi prijavljeni videi biće ocenjeni od strane ekspertnog žirija. Žiri će, prema subjektivnoj evaluaciji, uzeti u obzir kvalitet video snimka i montaže, originalnost i sofistikaciju i na osnovu toga odabrati pobednika. Odluka žirija je konačna.

Ekspertni žiri će da proglasi pobednika najkasnije 1.3.2022. i da objavi ime i prezime pobednika na Facebook strani Panasonic Srbija i na web strani www.osvojig9.com

Preuzimanje nagrade

Organizator će pobednika kaktirati putem e-mail adrese koju je naveo prilikom registracije. Ako se pobednik ne javi unutar tri radna dana od slanja e-maila, Organizator će da ga kontaktira ponovo. Ako se ni nakon toga ne javi unutar tri radna dana, Organizator ima pravo odabrati novog pobednika.

Pobednik preuzima obavezu da u roku od mesec dana od preuzimanja nagrade snimi kratki video (do tri minuta) u kojem opisuje svoja iskustva sa novim fotoaparatom i preda ga na korišćenje Organizatoru, koji ga ima pravo objaviti na svojim društvenim mrežama i drugim kanalima komunikacije.

Nagrada se isporučuje lično pobedniku u prostorijama Organizatorovog maloprodajnog partnera Josipović d.o.o., Risovačka ulica 8, 11077 Beograd, na datum dogovoren s pobednikom, ali najkasnije u roku od 45 dana od proglašenja.

Iznimno zbog epidemioloških mera ili drugih razloga, nagrada se može poslati poštom ili kurirskom službom, o čemu odlučuje Organizator. U tom slučaju pobednik treba da dostavi važeću adresu i broj telefona za kontakt kako bi isporuka bila uspešna.

Sajt igre

www.facebook.com/panasonicsrbija/ ...
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x