Pantene dan dobre kose

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 3x Ercegovac vaučer od 200 EUR
  • 5x Fashion & Friends vaučer od 100 EUR

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada garderoba vaučer

Opis

Na konkursu mogu učestvovati samo fizička lica - stariji od 18 godina, vlasnici validnih otvorenih Instagram profila, koja imaju prebivalište u Srbiji, bez Kosova i Metohije koji u celosti ispune sve uslove za učešće koji su navedeni u pravilima.
Zaposleni kod organizatora i bilo koje kompanije koja je uključena u realizaciju bilo koje radnje vezane za organizaciju i sprovođenje konkursa kao ni članovi njihovih porodica, ne mogu učestvovati u konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji Pantene Miracles proizvod u bilo kojoj Lilly drogeriji
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
  3. Napravi i na svoj otključani Instagram profil postavi fotografiju/video transformacije svoje kose, pre i posle negovanja i označi Instagram profil @pantene.srbija

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Fotografija i video

Sadržina fotografije/videa je isključiva odgovornost učesnika. Ovo se naročito odnosi na eventualnu objavu maloletnih lica. U tom slučaju učesnik je jedini odgovoran za sadržinu fotografije/videa i mora obezbediti saglasnost roditelja ili staratelja da likovi ovih maloletnih osoba mogu biti javno objavljivani i korišćeni u svrhe ovog konkursa.

Fotografija/video mora biti originalna, zabranjeno je korišćenje tuđih fotografija/videa, montaža ili bilo koje modifikovanje istih.

Izbor dobitnika

Žiri će izabrati osam najkreativnijih fotografija/videa koje odgovaraju temi konkursa i ukoliko učesnici koji su ih postavili ispunjavaju sve uslove.

Imena osam najuspešnijih učesnika će biti objavljena u formi story-ja na profilu @pantene.srbija u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti učešća.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove nakon objave, putem slanja DM (direct massage) profilu @pantene.srbija u roku od pet dana od dana objave story obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CfltfVUKpqB
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x