Pass the Buzz uhvati nagrade

Nectar Buzz

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x SKEJTBORD COMPLETE 100 – PARROT i Set Buzz stickera
  • 5x JBL Tune 510BT Black slušalice i Buzz kačket
  • 5x JBL GO 3 Black zvučnik i Buzz ranac

Ukupan broj nagrada: 15

Tipovi nagrada ostalo zvučnik tehnika garderoba

Opis

Pravo učešća imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i strani državljani sa prebivalištem i/ili boravištem na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije KIM.
Pravo učešća nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za organizovanje Konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. Napravi Tik Tok video u kome rekreiraš koreografiju iz Pass the Buzz TV spota prema instrukcijama iz Tik Tok videa sa profila @luka.aleric
  2. Objavi video na svom Tik Tok profilu i da označi stranice @Pass.the.Buzz i @luka.aleric

Tik Tok nalog učesnika mora biti javan tokom trajanja konkursa.

Jedno lice može objavljivati neograničen broj videa na svom Tik Tok profilu, međutim može dobiti samo jednu nagradu u okviru ovog konkursa.

Izbor dobitnika

Žiri će jednoglasno izvršiti odabir pobedničkih videa na bazi dva kriterijuma: kreativnost i originalnost.

Organizator će svakog dana tokom trajanja Konkursa izabrati po 3 dobitnika.

Organizator će proglasiti pobednike u komentaru na njihovim Tik Tok videima, najkasnije svakog dana do 16 časova, počevši od 18.10.2022. do 22.10.2022. i na zvaničnoj Instagram stranici brenda u sekciji story.

Način i rok predaje nagrada

Organizator će uručiti nagrade dobitnicima u roku od 20 radnih dana od dana izbora dobitnika (18.11.2022. godine), a pošto stupi u kontakt sa dobitnicima putem broja telefona koji je dobitnik ostavio u "Inbox" poruci na Pass The Buzz Tik Tok stranici.
Dobitnici su dužni da se u roku od 48 časova nakon objave dobitnika odazovu putem "Inbox" poruke na Pass The Buzz Tik Tok stranici, radi dostavljanja adrese prebivališta u Republici Srbiji, a u svrhe omogućavanja organizatoru dostave nagrada posredstvom kurirske službe.

Sajt igre

www.tiktok.com/@aleric.luka/video/7155404851562695941
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x