Pepsi prati svoj ukus

Pepsi

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 10x Vaučer za putovanje po želji u vrednosti od 100.000 RSD
  Vaučer za putovanje dobitnik može iskoristiti najkasnije do 31.12.2023. godine za pokriće troškova putovanja po svom izboru iz ponude i u organizaciji turističke agencije „Filip travel“ d.o.o. Beograd
 • 210x Vaučer za kupovinu u Idea, Roda i Mercator objektima u vrednosti od 10.000 RSD
  Može se iskoristiti najkasnije do 28.2.2023. godine

Ukupan broj nagrada: 220

Tipovi nagrada putovanje vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnoj igri imaju sva fizička lica koja su državljani republike Srbije, imaju najmanje 18 godina starosti i imaju prebivalište ili boravište na teritoriji republike Srbije.
Pravo učestvovanja u nagradnoj igri nemaju lica zaposlena ili na drugi način radno angažovana kod priređivača, u zavisnom privrednom društvu priređivača „Knjaz Miloš - natura" d.o.o. Beograd, u agenciji „Oneclick Solutions" d.o.o. Beograd, kao i članovi njihovih najužih porodica (supružnici, deca), kao i roditelji i rođena braća i sestre ukoliko žive u zajedničkom domaćinstvu.

Proizvodi

 • Pepsi COLA 0.33L
 • Pepsi COLA 0.5L
 • Pepsi COLA 1.5L
 • Pepsi COLA 2.0L
 • Pepsi TWIST 0.33L
 • Pepsi TWIST 0.5L
 • Pepsi TWIST 1.5L
 • Pepsi TWIST 2.0L
 • Pepsi MAX 0.33L
 • Pepsi MAX 0.5L
 • Pepsi MAX 1.5L
 • Pepsi LIME 0.33L
 • Pepsi LIME 0.5L
 • Pepsi LIME 1.5L

Mehanizam

 1. Kupi bilo koja 2 Pepsi proizvoda (iz gore navedene liste) u Idea, Roda i Mercator objektima
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre, a najkasnije do 01.01.2023. godine.
 3. Pošalji PFR broj sa fiskalnog računa putem SMS-a na broj 3322
  (na primer, potrošač koji dobije račun sa PFR brojem (latinica) C2L9CYVX-C2L9CYVX-4104, šalje SMS na broj 3322 sa sadržinom C2L9CYVX-C2L9CYVX-4104).

Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS poruka, ali sa različitim PFR brojem.

Izvlačenje dobitnika nagrada

Dobitnici dnevnih nagrada (vaučer za kupovinu) se određuju automatski, putem softvera, slučajnom metodom iz baze svih pravilno poslatih/prispelih PFR brojeva, koji su prispeli u onom danu za koji se izvlače dnevne nagrade.

Jedno lice može biti dobitnik najviše jedne dnevne i jedne glavne nagrade za vreme celog trajanja nagradne igre. Ukoliko je lice već izvučeno kao dobitnik dnevne nagrade, priređivač će nagradu dodeliti rezervnom dobitniku.

Priređivač će izvući po deset rezervnih dobitnika za svaku od nagrada po pojedinačnom izvlačenju.

Spisak dobitnika dnevnih i glavnih nagrada će biti objavljen na veb sajtu od nagradne igre. Priređivač će objaviti PFR broj sa fiskalnog računa koji je izvučen kao dobitni, kao i brojeve telefona sa kojeg je stigla prijava za učešće bez poslednja 3 broja, bez objavljivanja ostalih ličnih podataka dobitnika.

Dnevne nagrade

Izvlačenje dnevnih nagrada će se održavati svakog radnog dana u 10:00 časova počev od 04.10.2022. do 14.10.2022. godine. Svakog radnog dana izvlači se 5 dobitnika dnevnih nagrada. u izvlačenju dnevnih nagrada učestvuju sve prijave pristigle prethodnog dana (od 00:01 do 23:59).

Glavne nagrade

Izvlačenje glavnih nagrada održaće se u ponedeljak 14.11.2022. u 10:00 časova. U izvlačenju glavnih nagrada učestvuju sve prijave pristigle u periodu od 03.10.2022. u 00:01 časova do 13.11.2022. godine u 23:59 časova.

Obaveštavanje dobitnika

Dobitnici dnevnih i glavnih nagrada će o osvojenim nagradama biti obavešteni putem SMS poruke u kojoj će biti pozvani da na imejl adresu info@pepsinagradnaigra.rs dostave svoje ime, prezime, broj telefona i fotografiju fiskalnog računa na kojem se nalazi PFR broj koji je poslat prilikom prijave u SMS poruci. Rok za dostavu ovih podataka je 48 časova od slanja SMS poruke od strane priređivača, nakon čega će se smatrati da je dobitnik odustao od nagrade, te će nagrada biti dodeljena rezervnom dobitniku. Ukoliko fotografija sa dodatkom fiskalnog računa ne sadrži isti broj koji je dobitnik poslao SMS porukom, dobitnik gubi pravo na nagradu i ista će se dodeliti rezervnom dobitniku.

Preuzimanje nagrada

Sve nagrade dobitnici će dobijati na kućnu adresu, putem kurirske službe u roku od 30 dana od završetka nagradne igre.

Svaki dobitnik će biti obavešten SMS porukom kada nagrada bude poslata na adresu dobitnika. Ukoliko dobitnik iz bilo kog razloga ne bude bio u mogućnosti da preuzme nagradu u roku od 7 dana, nagrada će biti dodeljena rezervnom dobitniku.

Pravo na uručenje nagrade će imati lice navedeno u podacima dostavljenim na e-mail adresu nakon osvajanja nagrade odnosno osoba koju dobitnik na to ovlasti specijalnim punomoćjem i nijedno drugo lice. uručenje nagrada biće lično.

Učesnik koji nije ostavio verodostojne podatke o sebi pri slanju podataka na mail info@pepsinagradnaigra.rs neće biti u mogućnosti da dobije nagradu. Priređivač neće snositi nikakvu odgovornost zbog eventualnih nedostataka/grešaka u podacima koje je dao učesnik (npr. greška u pisanju imena, prezimena, broja telefona itd.).

Pri preuzimanju nagrade će biti izvršeno utvrđivanje identiteta dobitnika, koji je dužan da podnese na uvid lični dokument iz kojeg će se nesporno utvrditi njegov identitet.

Sajt igre

pepsinagradnaigra.rs
Gost
9 Komentara
milos
milos
 pre 11 meseci
Da li ucestvuju racuni kupljenog pepsija u nekoj drugoj radnji unapred hvala
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 11 meseci
Isključivo Mercator maloprodajni objekti (dakle Idea, Roda i Mercator)
Maki
Maki
 pre 11 meseci
Pepsi kupljen u Maxiju? Neko mi je rekao da je Maxi i Mercator isto.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 11 meseci
Maxi pripada Delhaize grupaciji: Tempo, Maxi, Mega Maxi i Shop&Go
Mercator objekti su: Idea, Roda i Mercator

Dakle nije isto i nije moguće učestvovati ukoliko je kupljeno u maksiju.
Zverko
Zverko
 pre 11 meseci
Neko dobio nešto?
mitic.milena
mitic.milena
 pre 10 meseci
Jasam dobila dnevnu nagradu
Igor
Igor
 pre 10 meseci
Čestitke Milena 😃
Alen
Alen
 pre 10 meseci
Da li je nekome stigla nagrada?
Kaća
Kaća
 pre 10 meseci
U roku od 30 dana od završetka nagradne igre salju.Jos mi nije stigla
9
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x