Peroni pivo nagrađuje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Vespa GTS 300 HPE Super
 • 8x Šest Peroni čaša
 • 8x Peroni kišobran

Ukupan broj nagrada: 17

Tipovi nagrada ostalo prevoz motor

Opis

Prava učešća u konkursu imaju korisnici Instagrama koji su navršili 18 godina života, koji su državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovani na radu kod organizatora ili su po drugom osnovu angažovani kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Proizvodi

 • Pivo svetlo Peroni 0,331 limenka
 • Pivo svetlo Peroni Puro Malto 0,51
 • Pivo tamno Peroni Gran Riserva Rossa 0,51
 • Pivo svetlo Peroni 0,331 flašica

Mehanizam

 1. Kupi gore navedene artikle robu u vrednosti od najmanje 900 RSD u maloprodajnim objektima Delhaize Serbia (Tempo, Mega Maxi i Maxi)
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradnog konkursa
 3. Zaprati Instagram profil @eurolab_srbija
 4. Fotografiši najbolji trenutak sa gore navedenim Bira Peroni & Peroni Gran Riserva proizvodima koji učestvuju u konkursu. "Najbolji trenutak sa Birra Peroni & Peroni Gran Riserva proizvodima" je jedinstveni trenutak, trenutak radosti sa najbližima, sa porodicom i prijateljima, trenutak relaksacije ili zabave.
 5. Fotografiju pošalji putem Instagram DM poruke na @eurolab_srbija uz dokaz kupovine u Delhaize Serbia maloprodajnim objektima u gore navedenom iznosu i ostavi svoje lične podatke (ime, prezime i broj telefona)

Fotografija

Svaka fotografija koja ispunjava uslove konkursa biće objavljena na Instagram stanici @eurolab_srbija.

Fotografija mora ispunjavati sledeće uslove:

 1. Peroni pivo ili Peroni Gran Riserva moraju biti vidljivi na fotografiji
 2. Fotografija mora biti jasna
 3. Fotografija ne sme imati druge proizvode (slične ili druge kategorije)
 4. Fotografija mora biti prilagođena temi "Najbolji trenutak sa Bira Peroni & Peroni Gran Riserva proizvodima"

Pažnja u pogledu sadržine i pozadine fotografije:

 • ne sme biti maloletnika u pozadini fotografije
 • mora se poštovati zakonska starosna granica za konzumiranje alkohola od +18 godina, odnosno fotografija ne može posredno ili neposredno biti usmerena na decu ili maloletnike, niti prikazivati decu ili maloletnike u kontekstu upotrebe alkoholnih pića
 • prikazivati trudnice, niti da povezivati trudnoću ili materinstvo sa upotrebom alkohola
 • povezivati upotrebu alkoholnih pića sa poboljšanom fizičkom kondicijom niti vožnjom

Primer Peroni fotografije

Izbor dobitnika

Tokom trajanja konkursa stručni žiri svake nedelje bira 2 (dve) fotografije prema zadatoj temi i nagrađuje ih sa jednim paketom brendiranih Peroni čaša i jednim Peroni kišobranom. Kriterijumi za dodelu nagrade u izboru fotografija su doprinos građenju imidža brenda, kreativnost, originalnost.

Učesnici koji budu proglašeni za dobitnike biće kontaktirani najkasnije do 30. juna 2023. godine. Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici @eurolab_srbija.

Po završetku konkursa, stručni žiri bira 1 (jednu) fotografiju koja je, od svih primljenih u okviru konkursa, najbolja prema gore navedenim kriterijumima i koja je prikupila najveću pažnju i zainteresovanost korisnika društvenih mreža prema broju lajkova (LIKE). Predmetnu najbolju fotografiju, stručni žiri nagrađuje glavnom nagradom — Vespom GTS 300 HPE SUPER.

Kontaktiranje dobitnika

Učesnici koji budu proglašeni za dobitnike biće kontaktirani u toku 20 radnih dana gde je potrebno da dalje organizatoru dostave adresu na koju žele da nagrada koju su osvojili bude isporučena. U slučaju da organizator nije u mogućnosti da u navedenom periodu stupi u kontakt sa određenim dobitnikom smatraće se da isti ne prihvata nagradu.

Prilikom obaveštavanja iz prethodnog stava, organizator će obavestiti dobitnika o načinu isporuke nagrade.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CsESTQ_N6O8
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x