P&G Pitam za ortaka 2

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Head & Shoulders igru Head & Shoulders spreči perut i okrepi se?

-

Nagrade

  • 1x Sony PlayStation
  • 3x Go Pro Hero 10 kamera
  • 5x Tehnomanija vaučer u vrednosti od 50 EUR

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada tehnika vaučer igračka konzola kamera

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koja 2 proizvoda Gillette, Head&Shoulders ili Old Spice u prodavnicama Idea, Roda ili Mercator
  2. Sačuvaj račun do kraja nagradne igre
  3. Kroz komentar ispod Instagram nagradne objave podelite najsmešniji trenutak kada ste koristili izgovor "Pitam za ortaka"

Pošto ste pitali za ortaka, pošteno je da podelite sa njim nagradu koju biste mogli da osvojite!

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika u nagradnoj igri će vršiti žiri po kriterijumu najzabavnije priče.

Imena devet najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na Instagram profilima @gillette_rs, @oldspiceserbia i @headandshouldersrs.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) instagram profila @gillette_rs, @oldspiceserbia ili @headandshouldersrs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CfYq2xuqP-y
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x