P&G Pitam za ortaka

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1️x SAMSUNG Freestyle projektor
  • 2x SAMSUNG Galaxy buds live TWS
  • 5x Tehnomanija vaučer u vrednosti od 50 EUR

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada ostalo zvučnik tehnika vaučer

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije, koja u potpunosti ispunjavaju sve ovde navedene uslove za učešće.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koja dva proizvoda Head & Shoulders, Old Spice ili Gillette, u bilo kom Mercator, Idea ili Roda objektu na teritoriji Republike Srbije
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
  3. U komentaru ispod nagradne objave na Instagramu, ostavi što kreativniji i zabavniji komenatar na temu najsramotnijeg trenutak kada ste koristili izgovor "Pitam za ortaka"

Jedan komentar može biti postavljen samo jednom tokom konkursa od strane jednog učesnika, a svaki učesnik ima pravo da postavi neograničen broj komentara.

Radi učešća u konkursu u obzir će biti uzimani samo komentari koji se odnose na temu konkursa, svi drugi a posebno na bilo koji način neprimereni komentari neće biti uzeti u obzir i mogu biti obrisani.

Izbor dobitnika

Žiri će izabrati najzabavnije komentare koji odgovaraju temi konkursa.

Imena osam najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na @headandshouldersrs.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) instagram profila @headandshouldersrs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu. Nagradu nije moguće zameniti za drugu nagradu ili za novac.

Dodela nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CjPunO9KNue
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x