Pipi i Gudi povratak u školu

Neoplanta

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10x Pipi, Gudi i Ćuri školski paket (školski ranac, peratonica, kišobran, flomastere, dečiji novčanik, tempera, vodene boje i Pipi&Gudi nalepnica za sveske)

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada ostalo za decu

Opis

Za učešće na nagradnom konkursu učesnik mora da je punoletan i da ima prebivalište ili boravište na teritoriji Republike Srbije.
Na nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici.

Mehanizam

  1. Zaprati Pipi&Gudi Facebook stranicu
  2. Napravi kreativan crtež Pipi i Gudi animiranih karaktera
  3. Ostavi komentar na Facebook nagradnoj objavi "Back to school" gde je potrebno okačiti kreativan crtež, upisati ime autora, njegov broj godina i koji paket žele, sa plavim rancem ili sa rozim rancem

Jedan učesnik nagradnog konkursa može napisati jedan komentar tj. okačiti samo jedan crtež.

Izbor pobednika

Tročlani žiri sastavljen od zaposlenih kod organizatora, iz sektora marketinga će dana 26.08.2022. izabrati 10 najkreativnijih crteža (5 crteža koji konkurišu za paket sa plavim rancem i 5 crteža koji konkurišu za paket sa rozim rancem) i objaviti dobitnike nagrada.

Jedan učesnik može da dobije samo jednu nagradu.

Nagradu nije moguće zameniti za gotov novac, drugu robu ili uslugu.

Preuzimanje nagrada

Nakon objave dobitnika na Facebooku, dana 26.08.2022. organizator će na @pipiigudi Facebook profilu putem direktne poruke, stupiti u kontakt sa licima koji su dobitnici radi dogovora o preuzimanju nagrade.

Neoplanta kao organizator, sprovodi dostavljanje nagrade dobitnicima na osnovu dostavljenih podataka tj. na osnovu adrese dobitnika. Nagrada će dobitnicima biti poslata putem pošte.

Potrebno je da se dobitnik nagradnog konkursa odazove na poziv organizatora vezano za dodelu nagrada najkasnije do 3 dana od trenutka objave imena dobitnika, jer u protivnom gubi pravo na nagradu, bez ikakve dalje odgovornosti organizatora za isti gubitak.

Sajt igre

www.facebook.com/pipiigudi/ ...
Gost
5 Komentara
Sanja
Sanja
 pre godinu
Ko su dobitnici?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre godinu
Organizator je napisao ko je dobitnik svakome ponaosob u odgovoru na poruku sa crtežom.
Sanja
Sanja
 pre godinu
Hvala ,uspela sam da vidim ,nisam mogla juce da se nikako prijavim na fb,danas vec radi
jvujic
jvujic
 pre 10 meseci
Gde se mogu kupiti peratonice pipi I gudi
Kaća
Kaća
 pre 10 meseci
Nigde trenutno,cak iu oni kad organizuje nagradnu igru kao ovu ne poklanjaju pernice sa svojim logom vec kao sa ove slike. Najbolje im Pisi na FB ili Instagram stranici i pitaj
5
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x