Plazma letnje osveženje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 3.000x Drvena stolica - ležaljka
 • 1.500x Štapni mikser
 • 25.000x Peškir
 • 20.000x Plazma shake čaše - set
 • 20.000x Majica
 • 10.000x Plažna torba

Ukupan broj nagrada: 79.500

Tipovi nagrada tehnika garderoba nameštaj

Opis

Pravo učešća na Konkursu imaju lica starija od 16 godina koja poseduju ličnu kartu, sa prebivalištem u Republici Srbiji bez Kosova i Metohije.

Pravila konkursa biće objavljena na www.letnjeosvezenje.rs.

Svaki učesnik konkursa je u obavezi da kupi proizvode iz proizvodnog asortimana Organizatora. Pakovanja proizvoda koja učestvuju u Konkursu su promotivna, čiji kodovi nose određeni broj bodova i to:

 • Plazma 75g koje nosi 1 bod,
 • Plazma 150g koje nosi 2 boda,
 • Plazma 300g koje nosi 3 boda,
 • Plazma 600g koje nosi 6 bodova,
 • Plazma Mlevena 300g koje nosi 3 boda,
 • Plazma Mlevena 800g koje nosi 8 bodova.

Pravo na nagradu stiču učesnici koji kupe određenu vrstu proizvoda i tom prilikom prikupe najmanje 20 bodova.

Način učestvovanja

Nakon kupovine proizvoda u promotivnom pakovanju potrebno je da učesnik registruje svoj nalog preko websajta www.letnjeosvezenje.rs, nakon čega može unositi kodove sa pakovanja. Registracija učesnika se može izvršiti popunjavanjem formulara na sajtu i verifikacijom tog naloga putem sms-a. Uneti kodovi sa pakovanja se automatski pretvaraju u bodove određene vrednosti, definisane u tabeli 1. Kada sakupi dovoljan broj bodova, učesnik može odabrati nagradu, prema vrednostima iz tabele 2.

Prilikom odabira nagrade potrebno je da dobitnik navede ime, prezime, broj lične karte i broj mobilnog telefona osobe koja preuzima nagradu, a sa padajućeg menija tačnu lokaciju/objekat Pošte u kojoj želi da preuzme robnu nagradu. Nakon toga, dobitnik prima SMS poruku sa jedinstvenim ID brojem nagrade i šifrom lokacije/objekta Pošte u kojoj se nagrada može preuzeti, uz informaciju o datumu od koga će mu nagrada biti dostupna za preuzimanje.

Učesnik ima obavezu da prilikom preuzimanja pošiljke ponese i da na uvid u Pošti ličnu kartu na ime i prezime koje je navedeno u formularu, kao i jedinstveni ID broj nagrade.

Postpaid korisnici koji su tražili kod mobilnih operatera da im se ograniči prijem poruka sa kratkih brojeva (u ovom slučaju sms bulk) moraju da odblokiraju ovu opciju kod mobilnih operatera kako bi nesmetano učestvovali u programu.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko učesnik do kraja trajanja Konkursa ne iskoristi sve bodove koje je prikupio putem svog naloga.

U trenutku kada učesnik odabere željenu nagradu, potvrđuje da želi da konvertuje prikupljenje bodove u datu nagradu i tada se odabir nagrade ozvaničava i ne postoji mogućnost povratka bodova na stanje pre porudžbine, niti naknadne izmene nagrade. Nakon preuzimanja nagrade u izabranoj lokaciji Pošte, prestaju sve obaveze Organizatora prema dobitniku.

Prilikom odabira poklona dobitniku stiže poruka sledećeg formata:

Tvoj poklon je na putu do tebe! Možeš ga preuzeti u odabranoj pošti počev od XX XX XXXX SACUVAJ ID broj poklona: 1111111111

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko se zalihe nagrada potroše.

Organizator zadržava pravo, ali ne preuzima obavezu da na način koji slobodno izabere proverava validnost kodova te da ne prihvati kodove koji nisu validni. Kodovi koji nisu validni su kodovi koji su iskorišćeni, generisani ili izmišljeni ili ukoliko je pošiljalac do njih došao na nedozvoljen način ili na način koji se protivi svrsi Konkursa, a to je promocija proizvoda Organizatora. U tu svrhu Organizator može zahtevati da mu pojedini učesnici dostave slike promotivnog pakovanja sa kodom ili računa koji potvrđuju nabavku proizvoda.

Navedene mehanizme i sredstva provere Organizator ima pravo da preduzme i u slučaju žalbe/reklamacije učesnika da su validni kodovi koje je pokušao da unese već iskorišćeni. U slučaju ponovljene žalbe/reklamacije učesnik će dostaviti Organizatoru slike promotivnog pakovanja, kodova ili računa koji potvrđuju nabavku proizvoda u zavisnosti koje sredstvo u konkretnom slučaju Organizator smatra pogodnim za utvrđivanje stvarnih činjenica.

Način i postupak utvrđivanja dobitaka odnosno dodele nagrada

Svaki učesnik koji je prikupio dovoljan broj bodova može osvojiti više nagrada.

Preuzimanje robnih nagrada će se obaviti u prostorijama JP POŠTA SRBIJE, a.d., prema spisku lokacija/objekata koje se mogu videti preko web sajta. Isporuka poklon paketa biće realizovana u tri vremenska preseka i 7 dana za distribuciju robe od pošte u odnosu na dan dostavljanja spiska dobitnika. Svaki presek obuhvata spisak prijavljenih dobitnika za prethodne 2 nedelje. Svi pokloni biće dostupni od prvog preseka, osim Plazma shake seta koji će biti dostupan od drugog preseka.

Datumi preseka:

 • Prvi presek - 02.08.2021. godine (obuhvata spisak dobitnika od 19.07. do 01.08.2021. godine)
 • Drugi presek - 16.08.2021. godine (obuhvata spisak dobitnika od 02.08. do 15.08.2021. godine)
 • Treći presek - 01.09.2021. godine (obuhvata spisak dobitnika od 16.08. do 31.08.2021. godine)

Što dalje implicira:

 • po prvom preseku, pokloni će biti dostupni u poštama od 09.08.2021. do 30.09.2021. Osim Plazma shake seta koji će biti dostupan od drugog preseka.
 • po drugom preseku, pokloni će biti dostupni u poštama od 23.08.2021. do 30.09.2021.
 • po trećem preseku, pokloni će biti dostupni u poštama od 08.09.2021. do 30.09.2021.

Spisak dobitnika poklona se dostavlja elektronskim putem u formi excel tabele ponedeljkom najkasnije do 10 časova, sa spiskom svih prijavljenih dobitnika tokom prethodne dve nedelje. Spisak dobitnika Plazma shake seta iz prvog preseka biće ubačeni u spisak dobitnika drugog preseka.

Organizator se obavezuje da će obavestiti dobitnika robne nagrade putem sms-a o terminu u kojem može otići u odabrani objekat da preuzme svoju nagradu, kao i ID jedinstvenom broju za svaku pojedinačnu nagradu koji je izabrao, a koji treba da preuzme u izabranoj lokaciji Pošta Srbije.

Nagrade će biti dostupne u isporučenoj pošti u roku od 7 dana u odnosu na datum dostavljanja spiska i nakon toga dobitnik ima mogućnost da preuzme svoju nagradu najkasnije do 30. septembra 2021. u odabranom objektu Pošta Srbije. Ukoliko nagrada nije preuzeta do pomenutog datuma, učesnik gubi pravo na nagradu. Prilikom preuzimanja nagrade, učesnik mora doći lično u izabrani objekat Pošta Srbije, sa ličnom kartom i ID jedinstvenim brojem nagrade.

Sajt igre

www.letnjeosvezenje.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x