Plazma za svaki put leto

Plazma

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 350x "Big Blue" turistički vaučer u vrednosti od 50.000 RSD i plazma kofer sa 35 Plazma pakovanja u pojediničanoj gramaži od 150g
 • 12.250x Plazma pakovanje 150g

Ukupan broj nagrada: 12.950

Tipovi nagrada hrana slatkiši i grickalice vaučer

Opis

Sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u Nagradnoj igri, izuzev lica zaposlenih kod priređivača, u privrednom društvu KREATIVA UNLIMITED DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD) i u privrednom društvu OneClick Solutions Beograd-Vračar, kao i članova njihovih najužih porodica.

Mehanizam

 1. Kupi PLAZMA proizvode u minimalnoj gramaži od 400g (mora biti evidentirano na jednom fiskalnom računu)
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Pošalji SMS poruku na broj 5544, SMS poruka se sastoji iz cifara koje čine BI broj ako imate stari fiskalni račun ili Brojač računa ako imate novi fiskalni račun
  (npr. za fiskalni račun sa BI brojem 123456 šalji SMS na broj 5544 sa tekstom: 123456 ILI za fiskalni račun sa Brojačem računa 123/456AB šalji SMS na broj 5544 sa tekstom: 123/456AB)

Jedan učesnik može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava, ali sa različitim fiskalnim računima. Jednom prijavom (jednim brojem fiskalnog računa) lice može biti dobitnik samo jedne nagrade. U slučaju da fiskalni račun s istim brojem (sa istog fiskalnog isečka) bude ponovo poslat od strane istog ili drugog lica ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

“PLAZMA” komadni proizvodi čija kupovina u minimalnoj količini od 400 g, kvalifikuje za učešće u ovoj nagradnoj igri su:

 • Plazma pakovanje 75g
 • Plazma pakovanje 150g
 • Plazma pakovanje 300g
 • Plazma pakovanje 600g
 • Plazma posna 150g
 • Plazma Diet 150g
 • Plazma slana susam i so 140g
 • Plazma slana masline i sir 140g
 • Plazma slana mediteran 140g

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika DNEVNE nagrade biće vršeno svakog dana počev od 14.06.2022. godine, pa sve do 18.07.2022, te će se shodno tome dnevno izvlačiti po 10 DNEVNIH nagrada.

Jedno lice ne može biti dobitnik DNEVNE nagrade više puta.

Obaveštavanje dobitnika

Objavljivanje dobitnika DNEVNE nagrade biće vršeno na internet stranici plazmanagradnaigra.rs i to najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada. Priređivač će objaviti broj fiskalnog računa koji je izvučen kao dobitni, kao i brojeve telefona sa kojeg je stigla prijava za učešće bez poslednja 3 broja, bez objavljivanja ostalih ličnih podataka dobitnika.

Validacija dobitnika DNEVNE nagrade biće izvršena na dan izvlačenja u periodu od 8 do 20 časova, kada će svim potencijalnim dobitnicima koji su izvučeni biti automatski poslata unapred definisana SMS bulk poruka sa obaveštenjem da su potencijalni dobitnici jedne od nagrada i da je potrebno da pošalju fotografiju računa na e-mail adresu info@plazmanagradnaigra.rs.

Potencijalni dobitnici treba da se jave sa traženim podacima u roku od 48 sati. U suprotnom gube pravo na nagradu koja će biti dodeljena rezervnom dobitniku ukoliko ispunjava uslove nagradne igre.

Operateri će proverom pristiglih podataka potencijalnih dobitnika ustanoviti da li dostavljeni podaci ispunjavaju sve uslove za učestvovanje u nagradnoj igri, a to su: sačuvan fiskalni račun čiji BI broj ili Brojač računa je potencijalni dobitnik prijavio putem SMS poruke, da je fiskalni račun izdat u periodu od 13.06.2022. godine u 00:01 časova do 17.07.2022. godine u 23:59 časova, kao i da se na fiskalnom računu nalazi minimum 400 g kupljenih Plazma proizvoda. Ukoliko ovi uslovi nisu ispunjeni, dobitnik nema pravo na nagradu i on istu više ne može potraživati od priređivača.

Dodela nagrada

Priređivač će dobitnicima DNEVNIH nagrada iste dostaviti putem kurirske službe po svom izboru na adresu koju dobitnik bude naznačio, a koja se isključivo nalazi u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije) i to najkasnije do 15.08.2022. godine.

Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan da potpiše pristanak za prihvatanje nagrade.

Podrška

Za probleme se možete javiti pozivanjem Call centra na broj 080/004-0403 ili na email info@plazmanagradnaigra.rs svakog radnog dana tokom perioda trajanja nagradne igre u periodu od 09 do 17 časova.

Sajt igre

plazmanagradnaigra.rs
Gost
2 Komentara
Goran
Goran
 pre 10 meseci
Ko je do sada dobio prve dve svakodnevne nagrade,Big blue,i kofere sa plazmom
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 10 meseci
Dobitnici nagradne igre mogu da se vide na sajtu od nagradne igre -> plazma dobitnici
2
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x