Pokaži karakter! Igraj Laško Street Basket

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 14x Paket Laško čaša (6x0.33l čaše)
  • 2x Košarkaška lopta, Molten B7g4000, Materijal: Koža, Veličina: 7

Ukupan broj nagrada: 16

Tipovi nagrada ostalo sportska oprema

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).
Pravo učešća nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod Organizatora, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

Da bi lice steklo pravo da učestvuje potrebno je:

  1. Da poseti veb mestu od nagradne igre lasko.rs
  2. Registruje se na veb mestu. Svi uneti podaci moraju biti istiniti i tačni.
  3. Nakon prijave na nalog, učesniku se otvara stranica gde može da vidi svoj trenutni broj poena i poziciju na dnevnoj i nedeljnoj rang listi kao i dugme ZAPOČNI IGRU gde se klikom na ovo dugme otvara igrica.
  4. Igra igricu i skuplja poene.

Učesnik može odigrati 10 partija dnevno, u periodu od 00:01 do 23:59, svakog dana tokom trajanja konkursa.

Igra

Igrica se sastoji iz 3 sesije, u svakoj od 3 sesije se igra košarka – izvode se se virtuelni šutevi na koš iz nekoliko uglova, pri čemu je potrebno da učesnik postigne što više koševa. Ukoliko učesnik ubaci 5 ili više koševa, koš kreće da se pomera prilikom igranja. Poslednji koš u svakoj od sesija nosi 2 poena.

Svaki od učesnika može maksimalno da postigne 11 poena pri jednoj sesiji. Učesnik u jednoj sesiji ima priliku da šutira 10 puta na koš, a u jednoj partiji 30 puta, nakon čega se završava iteracija.

Za svrhu rangiranja, uzima se najviši broj osvojenih poena u sve tri navedene sesije.
Primera radi: ako Učesnik u prvoj sesiji ostvari 7 poena, u drugoj 3, a u trećoj 5, broj ostvarenih poena će biti 7.

Svi poeni koje jedan učesnik postigne u partijama odigranih u toku jednog dana i jedne faze konkursa se sabiraju i učesnika rangiraju na obe rang liste prema sveukupnom broju poena postignutih u partijama odigranim tokom dana i nedelje u svakoj od faza.

Na dnevnoj rang listi se učesnici rangiraju prema zbirnim rezultatima svih partija odigranih u toku tog dana. Na nedeljnoj rang listi se rangiraju prema zbirnim rezultatima svih partija odigranih u toku te faze konkursa.

Korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu, ili predstavljati zloupotrebu je zabranjeno i dovodi do diskvalifikacije iz nagradnog konkursa. Ukoliko se proceni ili posumnja da neki od učesnika na bilo koji način zloupotrebljava ili krši pravila konkursa, priređivač zadržava pravo da ih isključi iz konkursa.

Dodela nagrada

Tokom trajanja konkursa biće dodeljeno 2 (dve) vrsta nagrada i to:

  1. nagrade na dnevnom nivou (učesnik sa najvećim zbirnim brojem poena svih partija odigranih u danu),
  2. nagrade na nedeljnom nivou (učesnik sa najvećim zbirnim brojem poena svih partija odigranih u fazi).

Ukoliko dva učesnika imaju isti broj poena, prednost ima učesnik koji je prvi ostvario taj rezultat, odnosno gleda se vreme upisa u bazu podataka.

U toku trajanju nagradnog konkursa učesnik može osvojiti najviše dve dnevne nagrade i najviše jednu nedeljnu nagradu.

Rang lista dobitnika u konkretnom danu i fazi biće objavljena po završetku tog dana i faze na veb mestu od nagradne igre.

Organizator će kontaktirati dobitnike dnevnih i nedeljnih nagrada u roku od 3 radna dana od objave rezultata na rang listi putem e-pošte koje su učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju dodele nagrade. Kontaktirani pobednici imaju rok od 3 dana da odgovorom na e-poštu potvrde da prihvataju nagradu kao i pruže lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja i JMBG radi slanja nagrade kurirskom službom.
Ukoliko pobednici ne odgovore u navedenom roku gube pravo na nagradu.

Sajt igre

lasko.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x