Pokreni se na MAX

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x Vaučer za bilo koje gorivo na OMV pumpi u iznosu od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada prevoz vaučer gorivo

Opis

Pravo učešća imaju svi punoletni građani/građanke sa prebivalištem u Republici Srbiji.

Mehanizam

  1. Napravi fotografiju ili video snimak kako se pokrećeš napolju na zimi (trčanje, skijajanje, ples, vežbanje, šetanje, itd.)
  2. Pošalji svoj rad putem elektronske poruke na e-mejl adresu organizatora: pokrenisenamax@nova.rs

Izbor dobitnika

Redakcija utvrđuje rang-listu najboljih snimaka, a koji će proći u uži krug, kao i ko od učesnika će dobiti nagradu u okviru javnog konkursa. Top 10 rangiranih će biti objavljeni na portalu Nova.rs, uključujući i pet pobedničkih.

Organizator će po okončanju konkursa, 28.02.2023, objaviti spisak pobedničkih snimaka na gore opisani način, a autore pobedničkih snimaka kontaktirati direktno slanjem elektronske poruke.

Dobitnik je u obavezi da u roku od dvadeset četiri (24) časa od primanja poruke od organizatora, odgovori na nju i prihvati nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom roku (24 časa) ne obavesti organizatora o prihvatanju nagrade, gubi pravo na dobijenu nagradu i redakcija bira sledećeg dobitnika po istim pravilima.

Nakon prihvatanja nagrade, dobitnik organizatoru deli svoje podatke: ime i prezime, kontakt telefon i broj lične karte. Dobitnik nagradu preuzima lično, dolaskom na adresu organizatora ili na drugu adresu ako je tako dogovoreno sa organizatorom i na uvid prilaže ličnu kartu.

Sajt igre

nova.rs/magazin/lifestyle/pravilnik-o-ucescu-na-javnom-konkursu-pokreni-se-na-max
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x