Pošaljite svoje slike sa letovanja i osvojite nagrade

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 4x Vikend za dvoje u hotelu "Mona Zlatibor"
 • 4x Paket kozmetičkih preparata "Alexandar Cosmetics"
 • 4x Poklon vaučer u vrednosti od 3.000 RSD za kupovinu u Legend radnjama

Ukupan broj nagrada: 12

Tipovi nagrada putovanje kozmetika vaučer

Opis

Učesnici konkursa mogu biti svi punoletni građani Republike Srbije, sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Nagradu ne mogu da dobiju osobe koje su zaposlene kod organizatora i/ili partnera, članovi njihove uže porodice (supružnik odnosno partner, deca ili usvojena deca i roditelji ili usvojitelji), kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi konkursa, kao ni bilo ko od osoba koje imaju pristup podacima vezanim za konkurs.

Mehanizam

 1. Dostavi fotografiju koju smatraš svojom najdražom fotografijom sa letovanja u prilogu mejla
 2. Dostavi u tekstu mejla kratak opis fotografije koju šalješ (zbog čega je baš ta fotografija najlepša fotografija sa letovanja, gde i kada je nastala....)
 3. Dostavi svoje kontakt podatke u mejlu kojim se prijavljuješ na konkurs (ime, prezime, adresu, grad i kontakt telefon)
 4. Pošalji mejl na adresu redakcija@bliczena.rs sa naznakom "Foto konkurs"

Svako lice koje učestvuje u konkursu mora biti autor fotografije koju šalje. Fotografije ne smeju biti tuđe, uvredljive, nemoralne, vulgarne, diskriminatorske, eksplicitne, nasilne ili sa sličnim neprikladnim sadržajem jer će iste biti diskvalifikovane, a što se odnosi i na sadržaj priče koja se šalje uz fotografiju koja se prijavljuje za učešće na Konkursu.

Svaki učesnik može poslati neograničen broj fotografija (priča), ali može osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika nagrada

Izbor dobitnika će se realizovati u 4 (četiri) kola, tako što će komisija prema kriterijumima kreativnosti, originalnosti i lepote rangirati dostavljene fotografije, te će autore najbolje rangiranih fotografija nagraditi.

U svakom kolu će biti nagrađeno 3 učesnika, autora 3 najbolje rangirane fotografije (priče) u skladu sa odlukom komisije, koja će fotografije (priče) stručno i savesno rangirati od 1. do 3. mesta prema prethodno navedenim kriterijumima.

Imena Dobitnika i njihovih fotografija će biti objavljivani u izdanju Organizatora - magazinu „Blic žena“:

 • Prvo kolo u broju izdanja od 30.07.2022. godine
 • Drugo kolo u broju izdanja od 06.08.2022. godine
 • Treće kolo u broju izdanja od 13.08.2022. godine
 • Četvrto kolo u broju izdanja od 20.08.2022. godine

Preuzimanje nagrada

Nakon odabira dobitnika, organizator će iste kontaktirati na mail sa kojeg su se prijavili za učestvovanje na konkursu.

Svaki dobitnik je u obavezi da u roku od 48 časova od časa kontaktiranja od strane organizatora, obavesti organizatora (odgovorom na mejl) o tome da li prihvata ili odbija nagradu i ukoliko prihvata nagradu da dostavi sledeće podatke: ime i prezime, fotokopiju (scan) / izvod iz čipa lične karte, broj mobilnog telefona, e-mail adresu, adresu stanovanja sa poštanskim brojem i nazivom mesta stanovanja i druge lične podatke potrebne za eventualno izmirenje poreskih obaveza.

Ukoliko bilo ko od dobitnika ne prihvati nagradu ili ne dostavi organizatoru neophodne podatke organizator zadržava pravo da kontaktira prvog sledeće rangiranog učesnika i da istom dodeli nagradu.

Dobitnici mogu da preuzmu nagrade u sedištu organizatora, u terminu koje će biti dogovoren sa dobitnikom, a sve u roku od 30 dana od dana prijema obaveštenja od strane organizatora o dodeli nagrade.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CgEUYw3s0F4
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x