Postani urbani baštovan uz Nestle

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Nestlé igru Nestlé svaki dan je sportski dan?

-

Nagrade

  • 1x Vaučer u iznosu od 500 EUR za kupovinu baštenskog seta
  • 50x NESCAFÉ paket proizvoda sa limenkom NESCAFÉ-a kao nagradu svakog meseca tokom 12 meseci

Ukupan broj nagrada: 51

Tipovi nagrada ostalo vaučer

Opis

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji na dan započinjanja nagradnog konkursa.
U konkursu ne mogu učestvovati osobe koje su uključene u njegovu organizaciju i pripremu, naročito zaposleni kod organizatora, agencije koja pomaže organizatoru u realizaciji ovog konkursa kao i članovi njihovih užih porodica.

Pozivamo vas da nam se pridružite u naporima da Srbiju učinimo zelenijom. Nestle će zasaditi 10.000 sadnica, a vi možete da oplemenite svoj balkon, baštu ili dvorište i učestvujte u nagradnoj aktivaciji #urbanibaštovani.

Posadite muškatle i petunije na terasi, napravite svoj povrtnjak u dvorištu, posadite drvo ispred zgrade ili najmirisnije začinsko bilje na prozoru. Budite kreativni, posadite svoje omiljene biljke i javite se.

Mehanizam

  1. Napravi fotografiju u kojoj ćeš prikazati na što kreativniji način najlepšu urbanu zelenu terasu, dvorište ili zeleni kutak
  2. Pošalji fotografiju putem Facebook komentara ispod objave nagradnog konkursa

Fotografija

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljeni sadržaj, u opsegu u kojem je postavljeni sadržaj podložan zaštiti autorskih prava. Za maloletna lica pristanak za korišćenje prava mora dati roditelj odnosno osoba ovlašćena da se brine o maloletniku. U slučaju da roditelj dostavi materijal na kojem se nalazi lik ili video zapis njegovog maloletnog deteta, smatra se da je roditelj postavljanjem takvog sadržaja dao izričitu saglasnost za korišćenje tog materijala. Učesnik jamči da sa prijavljenim sadržajem u celosti ne krši autorska i druga prava treće strane.

Izbor dobitnika

Žiri će po završetku konkursa odabrati 51 dobitnika s najkreativnijom objavom koja se odnosi na najlepšu urbanu zelenu terasu, dvorište ili kutak, po završetku nagradnog konkursa kako je navedeno ovim pravilima. Imena dobitnika biće objavljena 08.06.2023. na Nestlé FB stranici putem Story objava.

Dobitnik je dužan poslati svoje podatke o ličnosti (ime i prezime, adresu i broj telefona). Ako se dobitnici sami ne jave, organizator će kontaktirati dobitnike putem inboxa na njihovom Facebook. U odgovoru na tu poruku dobitnik je dužan dostaviti svoje podatke o ličnosti u roku od 24 sata kako bi potvrdio preuzimanje nagrade.

Ako se dobitnik u navedenom roku ne javi ili na drugi način ne dostavi svoje podatke potrebne za preuzimanje nagrade, gubi pravo na nagradu.

Sajt igre

www.facebook.com/nestlesrbija/photos/a.555289124660624/2194874134035440
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x