Prenesi samopouzdanje sa tribine na Orlove

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 2x Put u Katar za dve osobe na utakmicu između Srbije i Brazila u periodu od 21.11.2022. do 26.11.2022. *
 • 5x Upoznavanje sa timom - prilika da se zajedno sa jednim svojim prijateljem, upoznaš sa članovima fudbalske reprezentacije Srbije na druženju koje će biti organizovano najkasnije do 30.06.2023.
 • 100x Dres fudbalske reprezentacije Srbije (50x veličina L i 50x veličina XL)

* Putovanje za dve osobe organizuje turistička agencija Big Blue Group Beograd. Učesnik koji je osvojio vaučer za putovanje, kao i osoba koja sa njim putuje (a koja mora imati najmanje 18 godina) će biti dužni:

 • da se u svemu pridržavaju pravila putovanja kao i svih ostalih pravila i zakona država u koje putuje (Ujedinjeni Arapski Emirati i Katar);
 • da obezbede sva važeća i odgovarajuća dokumenta potrebna za putovanje;
 • da obezbede sve uslove vezano za putovanje u uslovima eventualne pandemije, kao što su vakcinacija, odgovarajući testovi, sertifikati;
 • da samostalno snose i nadoknađuje sve troškove koji nisu direktno vezani za realizaciju putovanja (prema turističkom vaučeru to su avionska karta avio kompanije Fly Dubai i smeštaj u hotelu sa 4 zvezdice na bazi noćenja sa doručkom za ukupno 5 noćenja u Dubaiju, kao i transferi u Dubaiju i Dohi, sa vodičem).

Ukupan broj nagrada: 107

Tipovi nagrada ostalo putovanje ulaznice vaučer sportska oprema

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih i javno podešenih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju nagradnog konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

 1. Kupi bilo koji Gillette proizvod, u bilo kom objektu na teritoriji Republike Srbije
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
 3. Ispod nagradne objave na Instagramu osmisli, izradi i napiši poruku podrške fudbalskoj reprezentaciji Srbije, uz obavezno tagovanje profila @gillette_rs i #ConfidenceAlwaysWins

NAPOMENE:

 • Poruka u komentaru treba da bude napisana u stihu i ne sme biti duža od 1000 karaktera. Poruka mora sadržati isključivo tekst podrške i navedene tagove i hashtagove, a može sadržati i emoji stickere.
 • Sa jednog Instagram profila može biti ostavljena samo jedna poruka – komentar podrške.

Izvlačenje dobitnika

Žiri će pregledati i zajednički izabrati 107 najkretivnijih komentara koji u celosti odgovaraju temi konkursa, a učesnici koji su postavili te komentare, ukoliko ispunjavaju sve uslove osvajaju nagrade.

Imena 107 najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti na Instagram profilu @gillette_rs i to putem story objava i u story highlights-ima sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika, pa je neophodno da učesnici na svojim profilima postave opciju dostupnosti tagovanja.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profila @gillette_rs, radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada, kada će biti neophodno da učesnici prilože originalne fiskalne račune kao dokaz o kupovini Gillette proizvoda.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, ili da nije u mogućnosti da nagradu realizuje na način koji je predviđen ovim pravilima, nagrade zadržava organizator i može ih dodeliti sledećem plasiranom Učesniku, bez bilo kakvih obaveza prema prethodno plasiranom učesniku.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CifCb_JIKsx
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x