Prepusti se i uživaj u čarima poklanjanja

Najlepše želje

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 8x Samo nežno prema sebi (notes, bedževe i olovku sa ispisom Od čega ti srce igra i stikere u obliku srca) i 3 Najlepše želje mlečne čokolade po 200g spakovane u Najlepše želje brendiranu kesu

Ukupan broj nagrada: 8

Tipovi nagrada hrana slatkiši i grickalice

Opis

Pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo na učešće u konkursu nemaju lica zaposlena kod organizatora, niti lica koja su na bilo koji način uključena u priređivanje konkursa.

Mehanizam

  1. Zaprati @_najlepsezelje_ Instagram stranicu
  2. Napiši kreativnu poruku povodom 8. marta Dana žena u Instagram komentaru ispod najave nagradne igre okačene 8. marta na Najlepše želje Instagram profilu
  3. Označi osobu kojoj je poruka namenjena

Za učestvovanje moraš imati javan Instagram profil.

Izbor dobitnika

Po završetku konkursa žiri organizatora bira ukupno 8 (osam) dobitnika nagrada po kriterijumu kreativnosti i originalnosti napisane poruke. Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici Najlepše želje dana 17.03.2023. godine.

Organizator će kontaktirati dobitnike putem njihovih Instagram profila radi prikupljanja podataka o adresi dobitnika, na koju će se dostaviti nagrada.

Organizator će pobednicima dostaviti nagrade, najkasnije u toku 30 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke radi dostavljanja paketa. Ako u navedenom roku ne dostave tražene podatke, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski dobitnik.

Sajt igre

www.instagram.com/p/Cph41KaKYO7
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x