President oprema tvoju kuhinju!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 4x Samsung Frižider
 • 4x Multi Praktik
 • 4x Multi Cooker
 • 4x Štapni mikser
 • 24x Blender
 • 20x President poklon paketa

Ukupan broj nagrada: 60

Tipovi nagrada tehnika bela tehnika hrana

Opis

Pravo učešća na Konkursu imaju sva punoletna fizička lica koja su korisnici internet mreže sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Zaposleni kod organizatora i uži članovi njihove porodice nemaju pravo da učestvuju u konkursu, kao ni bilo koja osoba koja je učestvovala u pripremi aplikacije i konkursa i sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim za konkurs.

Mehanizam

Da bi lice steklo pravo da učestvuje na konkursu potrebno je:

 1. Da kupi u bilo kom Tempo, Maxi, Mega Maxi, Shop&Go objektu na teritoriji Republike Srbije pakovanje proizvoda: President Maslac, President Pavlaka za kuvanje ili President Pavlaka za kuvanje LIGHT proizvoda.
 2. Da Kod koji se nalazi na nefiskalnom delu isečka računa unese na sajtu nagradne igre.
 3. Nakon unosa svakog ispravnog koda, Učesnik će prvo fotografisati račun i nefiskalni isečak na kome je kod. Na fotografiji treba da budu jasno vidljivi svi neophodni elementi: kada i gde je obavljena kupovina i šta je kupljeno, kao i sam kod.
 4. Da sačuva račun o kupovini kao i nefiskalni deo isečka na kome se nalazi kod i dostavi ga organizatoru.

Učesnik navedenu fotografiju računa postavlja na sajt u polju koje je predodređeno za to. Učesnik će u meniju koji se pojavi nakon unosa koda odabrati Proizvod/Pakovanje (jedno ili više), koje će mu doneti određeni broj poena i to:

 • 1 poen: Pavlaka za kuvanje 200g, Pavlaka za kuvanje Light 200g, Maslac 100g
 • 2 poena: Pavlaka za kuvanje 500g, Pavlaka za kuvanje Light 500g, Maslac 125g
 • 3 poena: Maslac Light slani 250g, Maslac Light neslani 250g, Maslac 200g
 • 4 poena: Pavlaka za kuvanje 1kg, Maslac slani 200g

Učesnik može, za vreme trajanja konkursa, poslati neograničen broj kodova.

Najraniji datum izdavanja fiskalnog isečka može biti 13.9.2021. godine.

Izbor dobitnika

Učesnici će za nedeljne nagrade biti rangirani prema broju sakupljenih bodova na rang listi. Učesnici će, u svakom trenutku tokom trajanja konkursa, moći da provere svoj trenutni plasman isključivo putem rang liste.

Svake nedelje izlazi nedeljna rang lista učesnika koji su zauzeli prvih petnaest mesta. Imena ovih učesnika biće objavljena na internet stranici nagradne igre pod nazivom "Rang lista" i to po završetku nedelje. Ni nedeljne ni konačna rang lista na veb sajtu nisu konačne.

Nagradne nedelje počinju:

 • I nedelja – od 13.9. u 12:00 časova do 19.9.2021. u 23:59:59
 • II nedelja - od 20.9. u 00:00 časova do 26.9.2021. u 23:59:59
 • III nedelja - od 27.9. u 00:00 časova do 3.10.2021. u 23:59:59
 • IV nedelja – od 4.10. u 00:00 časova do 10.10.2021. u 23:59:59

Dodela nagrada

Po završetku svakog nedeljnog ciklusa, lista nedeljnih dobitnika se određuje na osnovu ukupnog broja sakupljenih bodova tokom te nedelje i to nakon provere poslatih računa. Prvih 15 učesnika sa rang liste na veb sajtu biće kontaktirani od strane organizatora u roku od 72h po završetku nedelje konkursa i biće obavešteni da je potrebno dostaviti originale fiskalnih računa na uvid kao potvrdu kupovine i učešća.
Računi se dostavljaju na adresu: Communis d.o.o, ul. Bulevar Oslobođenja 61, 11000 Beograd, u roku od 5 dana od završetka nedelje nagradnog konkursa. Učesnici mogu dostaviti original fiskalne isečke Communis d.o.o. radnim danima od 9h do 17h. Nakon provere dostavljenih originalnih fiskalnih računa i nefiskalnih isečaka, organizator formira konačan spisak dobitnika koji objavljuje na President Fejsbuk i Instagram stranicama u roku od 7 dana od završetka nedelje nagradnog konkursa.

Korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa, ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu, ili zloupotrebiti učestvovanje u konkursu je zabranjeno. Takvi postupci predstavljaju osnov za eliminaciju učesnika iz učešća u nagradnoj igri.

Sajt igre

presidentkuhinja.rs
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x