ProCredit banka proizvedi energiju

Trajanje

-

Nagrade

  • 1x Kućna solarna elektrana po izboru organizatora koja se montira na krov, sa montažom, po principu "ključ u ruke"
  • 2x Solarni bojler sa ugradnjom

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada ostalo tehnika bela tehnika

Opis

Pravo učešća na kreativnom konkursu imaju punoletna fizička lica, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, vlasnici privatne kuće ili vikendice, a da je u pitanju slobodnostojeći stambeni objekat na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju zaposlena lica kod organizatora, kao i članovi uže porodice ovih lica (supružnici, vanbračni partneri, deca, roditelji i druga lica koja sa njima žive na istoj adresi), kao ni vlasnici stanova u stambenim zgradama, vlasnici stanova u kućama sa više stanova, kao ni vlasnici objekata druge namene osim stambene.

Mehanizam

  1. Zaprati stranice ProCredit banke Srbija na društvenim mrežama LinkedIn, Facebook i Instagram
  2. Popuni UPITNIK koji se nalazi na veb sajtu organizatora www.procreditbank.rs/proizvedi-energiju, treba uneti sledeće podatke: ime i prezime vlasnika objekta, adresa objekta za koji se konkuriše, kontakt telefon (mobilni), e-mail adresa i motivaciono pismo.

Motivaciono pismo

Motivaciono pismo se nalazi u okviru UPITNIKA, piše se u posebno označeno polje. Motivaciono pismo treba da bude kreativno i originalno, da sadrži 10-15 rečenica sa objašnjenjem zašto baš Vaša kuća i vaše domaćinstvo treba da osvoje solarnu elektranu, da se navedetu 3 ključne prednosti solara koje su motivisale učesnika da se prijavi na ovaj konkurs. Takođe u pismu treba da se navede na koje još načine vaše domaćinstvo doprinosi zaštiti životne sredine i smanjenju emisije CO2.

Izbor dobitnika

Organizator bira dobitnike i dodeljuje nagrade u roku od 15 dana od dana isteka roka za prijavu na kreativni konkurs, a odabir će vršiti stručni žiri na osnovu popunjenog UPITNIKA i motivacionog pisma.

Prilikom odabira dobitnika u obzir će se uzeti geografski položaj kuće, površina krova, posedovanje el. brojila – kako bi solarna elektrana bila efikasna i zadovoljavala potrebe dobitnika.

Osim toga, u obzir se uzima originalnost Motivacionog pisma i ekološka osvešćenost učesnika sadržana u Motivacionom pismu koje je sastavni deo upitnika.

Dobitnika solarne elektrane i solarnih bojlera organizator će objaviti 15. novembra na sajtu i putem društvenih mreža ProCredit banke.

Kontaktiranje dobitnika

Učesnici, kojima se dodeljuju nagrade, biće pozvani u roku od 24 časa od objave dobitnika radi dogovora o preuzimanju nagrada.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne odazove u roku od 48 sati, nagrada će biti dodeljena drugom učesniku koji je odabran pod uslovima i na način propisan ovim pravilima.

Sajt igre

www.procreditbank.rs/proizvedi-energiju
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x