Procter & Gamble savršena novogodišnja noć

Gillette

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Mobilni telefon Apple iPhone 13
  • 3x Slušalice AirPods Pro
  • 5x Sephora vaučer u vrednosti od 50 EUR

Ukupan broj nagrada: 9

Tipovi nagrada zvučnik tehnika mobilni telefon vaučer

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi bilo koji od prazničnih setova poznatih brendova: Head&Shoulders, Gillette, Old Spice, Pantene ili Gillette Venus u Mercator, Idea i Roda objektima.
  2. Sačuvaj račun.
  3. U komentaru Instagram poruke koja najavljuje nagradnu igru podeli sa nama kako izgleda savršena novogodišnja noć, u tvojoj režiji.

Izbor dobitnika

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena devet najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem komentara ispod poruke u kojoj se konkurs realizovao kao i putem storija sa tagovanim imenima najuspešnijih učesnika na @headandshouldersrs.

Dodela nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom a prema mogućnostima dostave od strane organizatora. Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CWnZOKUq9Tu
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x