Proslavite internacionalni dan kafe uz Jacobs

Jacobs

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Jacobs igru Jacobs te vodi na karneval u Rio!?

-

Nagrade

 • 10x De Longhi aparat za kafu espresso (okvirna vrednost 40.000 RSD/kom)
 • 10x Mobilni telefon Samsung (okvirna vrednost 40.000 RSD/kom)
 • 10x Laptop kompjuter (okvirna vrednost 35.000 RSD/kom)
 • 10x Aparat za kafu Nespresso kompatibilan (okvirna vrednost 17.000 RSD/kom.)
 • 10x Nutri bullet blender aparat (okvirna vrednost 8.000 RSD/kom)
 • 10x Prenosivi Bluetooth zvučnik (okvirna vrednost 14.000 RSD/kom)
 • 10x Paket Jacobs kafe (okvirna vrednost 4.000 RSD/kom)

Ukupan broj nagrada: 70

Tipovi nagrada zvučnik tehnika bela tehnika piće kafa mobilni telefon laptop

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.
U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, realizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici sa svojom užom porodicom. Pod užom porodicom se podrazumeva društvena grupa koja se sastoji od supružnika i najbližih krvnih srodnika (roditelji i deca) koji obično žive zajedno.

Proizvodi

Proizvodi koji učestvuju u akciji su:

 • Jacobs tradicionalna kafa,
 • Cronat Gold,
 • Crema Gold,
 • Monarch,
 • 3u1 original,
 • 2u1 original,
 • 3u1 Milka,
 • Cappuccino Milka,
 • Cappuccino Original,
 • Cappuccino Vanila,
 • Jacobs Nespresso kompatibilne kapsule.

Mehanizam

 1. Kupi bilo koji gore naveden Jacobs proizvod u minimalnoj ukupnoj vrednosti od 699 RSD u nekom od MAXI, MEGA MAXI, SHOP&GO I TEMPO prodajnih objekata
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Otvori veb sajt od nagradne igre i prijavi se za učešće u nagradnom konkursu tako što ćeš uneti svoje podatke (ime i prezime, adresu, datum rodjenja) i priložiti (upload) sliku računa kupovine
 4. Nakon prijave i validacije računa od strane organizatora konkursa, dobijate pristup nagradnom konkursu. Neregularne prijave neće moći da učestvuju.
 5. Napiši kreativni nastavak zadate rečenice na jednu od ponuđenih tema, koji zatim možeš i vizuelno predstaviti u formi dodatnih stikera ili pridodavanjem sopstvenih slika i elemenata. Zadatak je da na što zanimljiviji i kreativniji način dočaraš izabranu temu.

Učesnici mogu učestvovati sa jednim računom samo jedan put.

Izbor dobitnika

Stručni žiri će na dan završetka konkursa odabrati najkreativnije predloge koji će biti nagrađeni i objaviti rang listu pobednika (najkasnije 5 dana nakon zatvaranja konkursa).

Dobitnici nagradnog konkursa su ujedno saglasni da se njihova imena objave na sajtu od nagradne igre www.jacobskonkurs.rs kao i na Jacobs profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Dobitnicima nagradnog konkursa – izabranim pobednicima se smatraju učesnici čiji su poslati radovi izabrani kao najkreativniji i najoriginalniji i koji prema tome ostvaruju poziciju na rang listi. Finalni odabir se potvrđuje u prisustvu tročlane komisije organizatora i realizatora uz obavezu da jedan član izborne komisije bude član marketing odeljenja organizatora. Izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti zapisnik o procesu izbora najkreativnijih radova i najbolje plasiranih 70 (sedamdeset) učesnika.

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja odabranih lica putem broja telefona koji su dostavili radi podele nagrade i/ili ne odazivanja dobitnika u roku od 3 radna dana od trenutka izbora dobitnika, organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom rezervnom učesniku. Za svakog izabranog dobitnika, komisija će, po svojim kriterijumima, izabrati rezervne dobitnike koji će, u slučaju neodazivanja biti kontaktirani.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na konkurs). Ukoliko učesnik ne bude imao fiskalni račun kod sebe i podaci sa prijave ne budu odgovarali onima na identifikacionom dokumentu, organizator učesniku neće uručiti osvojenu nagradu.

Ukoliko se uoče neregularnosti, organizator ima pravo da učesniku ne dodeli nagradu i istu prenese na sledeće rangiranog na listi.

Osvojenu nagradu može iskoristiti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.jacobskonkurs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti preneta na drugo lice ili ustupljena drugom licu.

Sajt igre

jacobskonkurs.rs
Gost
3 Komentara
Mrs.
Mrs.
 pre 11 meseci
Toliko namestena nagradna igra da mi ne pada na pamet vise njihovu kafu da kupim ikada.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 11 meseci
Zbog čega mislite da je nameštena?
Mira
Mira
 pre 10 meseci
Jer verovatno nije osvojila ,nisam ni ja pa sta svako ima svoj kriterijumu i nacin biranja.Nekad dobijes nekad izgubis nema ljutnje.
3
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x