Proslavite internacionalni dan kafe uz Jacobs

Jacobs

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 10x De Longhi aparat za kafu espresso (okvirna vrednost 40.000 RSD/kom)
 • 10x Mobilni telefon Samsung (okvirna vrednost 40.000 RSD/kom)
 • 10x Laptop kompjuter (okvirna vrednost 35.000 RSD/kom)
 • 10x Aparat za kafu Nespresso kompatibilan (okvirna vrednost 17.000 RSD/kom.)
 • 10x Nutri bullet blender aparat (okvirna vrednost 8.000 RSD/kom)
 • 10x Prenosivi Bluetooth zvučnik (okvirna vrednost 14.000 RSD/kom)
 • 10x Paket Jacobs kafe (okvirna vrednost 4.000 RSD/kom)

Ukupan broj nagrada: 70

Tipovi nagrada zvučnik tehnika bela tehnika piće kafa mobilni telefon laptop

Opis

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sva punoletna (18+) fizička lica koja imaju prebivalište u Republici Srbiji.
U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, realizatora i druga lica, koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog nagradnog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, braća, sestre, deca i supružnici sa svojom užom porodicom. Pod užom porodicom se podrazumeva društvena grupa koja se sastoji od supružnika i najbližih krvnih srodnika (roditelji i deca) koji obično žive zajedno.

Proizvodi

Proizvodi koji učestvuju u akciji su:

 • Jacobs tradicionalna kafa,
 • Cronat Gold,
 • Crema Gold,
 • Monarch,
 • 3u1 original,
 • 2u1 original,
 • 3u1 Milka,
 • Cappuccino Milka,
 • Cappuccino Original,
 • Cappuccino Vanila,
 • Jacobs Nespresso kompatibilne kapsule.

Mehanizam

 1. Kupi bilo koji gore naveden Jacobs proizvod u minimalnoj ukupnoj vrednosti od 699 RSD u nekom od MAXI, MEGA MAXI, SHOP&GO I TEMPO prodajnih objekata
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Otvori veb sajt od nagradne igre i prijavi se za učešće u nagradnom konkursu tako što ćeš uneti svoje podatke (ime i prezime, adresu, datum rodjenja) i priložiti (upload) sliku računa kupovine
 4. Nakon prijave i validacije računa od strane organizatora konkursa, dobijate pristup nagradnom konkursu. Neregularne prijave neće moći da učestvuju.
 5. Napiši kreativni nastavak zadate rečenice na jednu od ponuđenih tema, koji zatim možeš i vizuelno predstaviti u formi dodatnih stikera ili pridodavanjem sopstvenih slika i elemenata. Zadatak je da na što zanimljiviji i kreativniji način dočaraš izabranu temu.

Učesnici mogu učestvovati sa jednim računom samo jedan put.

Izbor dobitnika

Stručni žiri će na dan završetka konkursa odabrati najkreativnije predloge koji će biti nagrađeni i objaviti rang listu pobednika (najkasnije 5 dana nakon zatvaranja konkursa).

Dobitnici nagradnog konkursa su ujedno saglasni da se njihova imena objave na sajtu od nagradne igre www.jacobskonkurs.rs kao i na Jacobs profilima na društvenim mrežama (Facebook i Instagram).

Dobitnicima nagradnog konkursa – izabranim pobednicima se smatraju učesnici čiji su poslati radovi izabrani kao najkreativniji i najoriginalniji i koji prema tome ostvaruju poziciju na rang listi. Finalni odabir se potvrđuje u prisustvu tročlane komisije organizatora i realizatora uz obavezu da jedan član izborne komisije bude član marketing odeljenja organizatora. Izborna komisija će sačiniti i svojim ličnim potpisima overiti zapisnik o procesu izbora najkreativnijih radova i najbolje plasiranih 70 (sedamdeset) učesnika.

U slučaju nemogućnosti kontaktiranja odabranih lica putem broja telefona koji su dostavili radi podele nagrade i/ili ne odazivanja dobitnika u roku od 3 radna dana od trenutka izbora dobitnika, organizator stiče pravo da nagradu prosledi prvom rezervnom učesniku. Za svakog izabranog dobitnika, komisija će, po svojim kriterijumima, izabrati rezervne dobitnike koji će, u slučaju neodazivanja biti kontaktirani.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik je u obavezi da prilikom preuzimanja nagrade sa sobom ponese fiskalni račun koji je priložio tokom prijave na konkurs i identifikacioni dokument (kako bi se uporedili podaci korišćeni tokom prijave na konkurs). Ukoliko učesnik ne bude imao fiskalni račun kod sebe i podaci sa prijave ne budu odgovarali onima na identifikacionom dokumentu, organizator učesniku neće uručiti osvojenu nagradu.

Ukoliko se uoče neregularnosti, organizator ima pravo da učesniku ne dodeli nagradu i istu prenese na sledeće rangiranog na listi.

Osvojenu nagradu može iskoristiti samo učesnik koji se za istu prijavio na sajtu www.jacobskonkurs.rs i čije je ime na rang listi. Nagrada ne može biti preneta na drugo lice ili ustupljena drugom licu.

Sajt igre

jacobskonkurs.rs
Gost
3 Komentara
Mrs.
Mrs.
 pre 4 meseca
Toliko namestena nagradna igra da mi ne pada na pamet vise njihovu kafu da kupim ikada.
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 4 meseca
Zbog čega mislite da je nameštena?
Mira
Mira
 pre 4 meseca
Jer verovatno nije osvojila ,nisam ni ja pa sta svako ima svoj kriterijumu i nacin biranja.Nekad dobijes nekad izgubis nema ljutnje.
3
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x