Proteini.si igraj glavom

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • Glavna nagrada
  • 1x Brendirani automobil FIAT 500
 • Nedeljne nagrade
  • 5x Električni trotinet XIAOMI MI ELECTRIC SKUTER 3
 • Dnevne nagrade
  • 175x Set koji se sastoji od 1 brendiranog bidona, 1 brendirane majice i 1 Proteini.si čokoladnog bara

Ukupan broj nagrada: 181

Tipovi nagrada ostalo prevoz električni trotinet hrana automobil

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju lica koja su navršila 18 godina života, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca; lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i /ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Mehanizam

 1. Kupi najmanje 1 (jedan) proizvod brenda Proteini.si ili bilo koji proizvod bilo kog brenda u poslovnim jedinicama D Sport Systema (Proteini.si shop i online shop)
 2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
 3. Otvori veb sajt rs.proteini.si i registruj se sa svojim ličnim podacima: ime, prezime, e-mail adresa, telefon, šifra-lozinka
 4. Na istom veb sajtu unesi PFR broj fiskalnog računa
 5. Odgovori na 5 pitanja iz kviza - vremenski ograničen na 100 sekundi koje počinju da teku od trenutka kada učesnik klikne na „Započni kviz“
 6. Za svaki ispravan odgovor ćeš dobiti po 1 bod, odnosno najviše 5 bodova tokom jednog kviza sa kojim se rangiraš na rang listi

Kviz znanja Igraj glavom sastoji se od 4 nasumično odabrana pitanja opšteg znanja iz oblasti fudbala i 1 nasumično odobranog pitanja iz oblasti poznavanja sportske suplementacije.

Učesnik može uneti najviše 10 kodova tokom jednog dnevnog takmičenja.

Svaki kod može da bude iskorišćen samo jednom. Ukoliko učesnik pokuša da ponovo iskoristiti već uneti kod, na ekranu će izaći poruka da je kod neispravan. Korisnik ima pravo da unese neispravan kod tri puta nakon čega će njegov nalog biti blokiran.

Za prijavu na newsletter učesnik će dobiti 1 bod. Ukoliko je učesnik prijavljen za prijem Newslettera Proteini.si, 1 bod će mu biti dodeljen automatski pod uslovom da u nagradnoj aktivaciji učestvuje sa emailom koji je prijavljen za prijem newslettera.

Izbor dobitnika

Ukoliko dva ili više učesnika imaju isti broj poena, prednost ima učesnik koji je najbrže ostvario taj rezultat, odnosno gleda se ukupno ostvareno vreme za dati broj tačnih odgovora.

Učesnik može ostvariti neograničen broj dnevnih nagrada, ali može ostvariti samo jednu nedeljnu nagradu.

Spisak dobitnika u takmičenju biće objavljen nakon okončanja konkretnog dnevnog, nedeljnog ili finalnog takmičenja na veb sajtu, kao i na bilo koji drugi način za koji organizator eventualno smatra za shodno. Na njoj će biti prikazana e-mail adresa ili ime učesnika.

Organizator će kontaktirati dobitnike nagrada u roku od 5 dana od objave rezultata na rang listi putem kontakata koje su učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju dodele nagrade. Kontaktirani dobitnici imaju rok od 3 dana da odgovorom na e-mail potvrde da prihvataju nagradu.

Dnevne nagrade

Dobitnici dnevnih nagrada su prvih pet rangiranih učesnika u dnevnom takmičenju, odnosno na dnevnoj rang listi.

Dnevno takmičenje počinje svakog dana trajanja konkursa u 00:00:01h i završava se istog dana u 23:59:59h

Nedeljne nagrade

Dobitnik nedeljne nagrade je učesnik koji je prvorangirani na nedeljnoj rang listi.

Nedeljno takmičenje organizuje se svake nedelje trajanja konkursa, konkretno:

 • od 18.11. do 24.11.2022.
 • od 25.11. do 01.12.2022.
 • od 02.12. do 08.12.2022.
 • od 09.12. do 15.12.2022.
 • od 16.12. do 22.12.2022.

Glavna nagrada

Dobitnik glavne nagrade, odnosno pobednik konkursa, je učesnik koji je prvorangirani na finalnoj rang listi.

Finalno takmičenje traje tokom ukupnog trajanja konkursa, od 18.11. u 00:00:01h do 22.12.2022. u 23:59:59

Preuzimanje nagrada

Nagrade će dobitnicima biti uručene ličnim preuzimanjem u poslovnim jedinicama D Sport Sytema u roku od 30 dana od osvajanja nagrade.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik će se legitimisati odgovarajućom važećom ličnom ispravom (lična karta ili pasoš) i može se tražiti da učesnik preda na uvid fiskalne račune sa PFR brojevima računa sa kojima je učestvovao.

Organizator ne snosi troškove prevoza ili putovanja dobitnika niti bilo koje druge troškove dobitnika povezane sa preuzimanjem nagrada.

Organizator konkursa neće snositi odgovornost zbog nemogućnosti uručivanja nagrada i u tom slučaju će se smatrati da je dobitnik odustao od iste i u tom slučaju nagrada biti dodeljena narednom učesniku na rang listi.

Sajt igre

rs.proteini.si/igraj-glavom
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x