Radio S osvoji 50 litara goriva!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 10, 20 ili 50 litara goriva
Tipovi nagrada prevoz gorivo

Opis

Za učestvovanje u nagradnoj aktivaciji/kvizu mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina koji poseduju javnu ispravu – ličnu kartu, kao i registrovano vozilo na svoje ime.
U nagradnoj aktivaciji ne mogu učestvovati zaposleni na Radiju S, njihovi najbliži srodnicii bračni partneri, kao i zaposleni kod privrednih društava koji se smatraju povezanim licem sa Radijom S u smislu zakona.

Mehanizam

  1. Svakog jutra radnim danima oko 08:40č, voditeljski par Irena i Ivan nasumično biraju jedno slovo abecede i pozivaju sve one koji imaju to slovo na svojoj registarskoj tablici da se jave na broj telefona 011/404-0400
  2. Prvi slušalac koji se javi, a ima to slovo na svojoj registarskoj tablici - osvaja automatski 10 litara goriva
  3. Onda voditelji nasumično biraju sledeće slovo ili broj, a ako taj isti slušalac ima i to slovo/broj - osvaja 20 litara goriva
  4. U slučaju da je i to osvojio, dobija šansu za 50 litara goriva i to ako ima i treće nasumično odabrano slovo ili broj
  5. Za osvajanje određene količine goriva učesnik aktivacije mora tačno odgovoriti na postavljeno pitanje od strane voditeljskog para.

NAPOMENA: Osvojene količine goriva se ne sabiraju.

Izbor dobitnika

Jedan učesnik aktivacije može osvojiti samo jednu nagradu.

Prvi slušalac koji pozove redakciju radija sa zadatim slovom na svojoj registarskoj tablici potencijalno može osvojiti 10 litara goriva. Voditelji dalje nasumično biraju sledeće slovo ili broj - ako taj slušalac ima i to slovo odnosno taj broj potencijalno može osvojiti 20 litara goriva. Ukoliko učesnik ima i treće slovo ili broj zadat od strane voditelja u slučajnom odabiru, potencijalno može osvojiti 50 litara goriva.

Preuzimanje nagrada

Dobitnicima nagrada (vaučera za preuzimanje goriva ) na kućnu adresu će biti poslati vaučeri sa kojima će gorivo moći da natoče na LUKOIL benzinskim stanicama.

Nagrade (vaučere u pojedinačnoj vrednosti od 2.000,00 dinara) obezbeđuje klijent “LUKOIL”. Eventualne dalje aktivnosti koje se budu ticale u vezi zahteva klijenta – “LUKOIL” prema dobitnicima nagrada proisteklih iz ove aktivacije ne spadaju u delokrug i domen obaveza obezbeđivanja istih od strane Radio S.

Sajt igre

www.radios.rs/blogs/4/poklanjamo/873/osvoji-50-litara-goriva
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x