Radio S svakog dana vaučer od 10.000 dinara!

Forma Ideale

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Forma Ideale igru Forma Ideale nacrtaj, oboji i svoji 2023?

-

Nagrade

  • 5x Vaučer od 10.000 RSD za kupovinu u Forma Ideale prodavnicama

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada nameštaj vaučer

Opis

Za učestvovanje u aktivaciji mogu se prijaviti građani Republike Srbije stariji od 18 godina, koji poseduju lični dokument. Uslov za učešće u aktivaciji je da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilnikom, a smatraće se da je učesnik upoznat i saglasan sa ovim pravilima ukoliko se, prilikom prijavljivanja za učešće, nedvosmisleno izjasni da je upoznat i saglasan sa ovim pravilima.

Mehanizam

  1. Voditelji Odašiljača čelendžuju svakog dana po jednog slušaoca da u razgovoru sa njima izdrže 90 sekundi, a da ne upotrebi reč NE, NISAM, NE MOGU, NEĆU niti bilo koju drugu negaciju
  2. Pitanja su zanimljiva, ali traže od slušaoca dobru koncetraciju da se u škakljivim pitanjima snađu i svoj odgovor preformulišu tako da izbegnu bilo koju negaciju u odgovoru (primer: Da li bi zarad povišice podmetnuo kolegi nogu? Odgovor: Kada bi mi se ukazala takva prilika, propustio bih je.)
  3. Ukoliko slušalac ne uspe da odgovori na čelendž, nagrada sa sutradan uvećava za neosvojen iznos

Učesnici su dužni da se ponašaju u skladu sa normama i propisima koje utvrđuje zakon o javnom informisanju i medijima i pravilnik nagradne igre.

Radio S1 ima pravo da prekine poziv i da isključi učesnika od daljeg učestvovanja u aktivaciji ako se učesnik ponaša neprimereno ili u suprotnosti sa Zakonom i ovim Pravilima, a naročito u slučaju:

  • ako učesnik učestvovanje u aktivaciji koristi za reklamiranje proizvoda i/ili usluga
  • ako učesnik upotrebljava neprimeren govor, govor mržnje, kleveta ili daje izjave o bilo kom licu, organu ili ustanovi koje bi štetile ugledu navedenih lica ZAŠTITA PODATAKA

Izbor dobitnika

Učesnik automatski postaje dobitnik ukoliko izdrži 90 sekundi u razgovoru sa voditeljima bez da upotrebi reč NE, NISAM, NE MOGU, NEĆU niti bilo koju drugu negaciju.

Sajt igre

www.radios.rs/blogs/4/poklanjamo/824/svakog-dana-osvoji-vaucer-od-10.000-dinara
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x