Red Bull kad krene ona najskuplja

Red Bull

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Dve ulaznice za FUN PIT po izboru – fun pit Lepa Brena ili fun pit Senidah i upoznavanje sa izabranom pevačicom na dan događaja Red Bull Soundclash
  • 50x Dve ulaznice za događaj Red Bull Soundclash

* Red Bull Soundclash će biti održan 02.06.2023. godine u Beogradu.

Ukupan broj nagrada: 52

Tipovi nagrada koncert ulaznice

Opis

Događaj je otvoren samo za punoletne državljane Republike Srbije.
Direktori i zaposleni kod organizatora, kao i direktori i zaposleni bilo koje od njihovih povezanih kompanija, kao i kompanija uključenih u organizaciju događaja, profesionalni savetnici, uži članovi porodice i oni koji žive u istom domaćinstvu takvih osoba, bez obzira na to da li su u srodstvu ili ne, nemaju pravo da učestvuju ili osvoje poklon na ovom događaju.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre
  2. Igraj personality kviz tako što ćeš svajpovati (pomerati) sliku na desno za odgovor koji te bolje opisuje ili na levo za odgovor koji ti baš i ne stoji

Izbor dobitnika

Potrebno je da imaš najviše bodova ostvarenih na kvizu.

Kontakt podaci koje učesnik navede uz registraciju za događaj iskoristiće se za obaveštenje učesnika koji su dobili poklon. Organizator će kontaktirati dobitnike poklona koristeći e-mail adresu navedenu prilikom registracije. Pri obaveštenju o dobitku poklona, dobitnicima će biti saopšteno na koji način mogu preuzeti poklon i moći će do 01.06.2023. godine da preuzmu poklon.

Ukoliko dobitnika poklona ne uspemo da kontaktiramo ili nije dostupan, te ukoliko ne preuzme poklon u datom roku, organizator zadržava pravo da poklon ponudi sledećem kvalifikovanom učesniku, odabranom u skladu sa procesom selekcije.

Sajt igre

www.redbull.com/rs-sr/cartoons/kviz-pocetna
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x