Red Bull PitStop

Red Bull

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Boravak na Red Bull Racing Experience u Austriji (1. i 2. najbolji rezultati u toku trajanja celog takmičenja)
  • 1x Paket Red Bull Racing opreme (3. najbolji rezultat u toku trajanja celog takmičenja)
  • 10x Red Bull Racing majica, kačket i privezak (2 najbolja rezultata nedeljno)

Ukupan broj nagrada: 13

Tipovi nagrada ostalo putovanje garderoba

Opis

Pravo učešća na takmičenju imaju osobe koje su navršile 18 godina života.
Pravo učešća na takmičenju nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao ni supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca navedenih lica; lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Takmičenja i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Takmičenja, kao ni njihovi supružnik ili vanbračni partner, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. Otvori veb stranicu od nagradne igre
  2. Odigraj Red Bull PitStop igru za što kraće vreme

U toku trajanja takmičenja, učesnik može da odigra igru najviše 10 puta svakog dana.

Igra Red Bull PitStop

  • Zaustavi bolid: Postavi prst bilo gde na ekran i drži da bi postavio bolid na odgovarajuće mesto. Podigni prst kada osetiš da je vreme da se zaustavi. Vežbaj da zaustaviš auto na optimalnu poziciju u pit stopu.
  • Podigni bolid: Tapni 6 puta brzo na ekran da bi podigao bolid. Uradi to pažljivo. Ako tapneš manji broj puta, moraćeš da uradiš to ponovo. Ako tapneš više puta, trošiš dragoceno vreme.
  • Promena guma: Najbitniji momenat za dobar pit stop! Prevuci na gore da pozicioniraš šrafilicu na točak. Tapni I drži dok svetlo ne postane zeleno, šraf je onda zategnut. Svajpuj dole da oslobodiš prostor da tvoj tim zameni gumu. Strpljivo čekaj zeleno svetlo, u suprotnom ćeš morati iz početka da ponoviš proces.
  • Spusti bolid: Tapni 6 puta brzo na ekran da bi spustio bolid. Uradi to požaljivo. Ako tapneš manji broj puta, moraćeš da pokušaš to ponovo. Ako tapneš više puta, trošiš dragoceno vreme.
  • Oslobodi put: Brzo prevuci na desno da oslobodiš prostor za bolid nakon završenog pit stopa.

Proveri svoje vreme i učinak na tabeli za rezultate. Srećno!

Izbor dobitnika

Nakon svake nedelje trajanja takmičenja komisija će proglasiti po 2 pobednika imajući u vidu zabeleženi ostvareni rezultat. Nakon završetka takmičenja komisija će proglasiti 3 pobednika, koji su se osvojili prvo, drugo i treće mesto imajući u vidu ostvareni rezultat. Nedeljni pobednici učestvuju u izboru za pobednika u takmičenju.

Odluku o izboru pobednika, komisija će doneti do 2.8.2023. godine o čemu će biti sačinjen zapisnik. Ime pobednika će biti objavljeno najkasnije 3.8.2023. godine u 18 časova na Red Bull Instagram profilu @redbullrs.

Učesnici koji su proglašeni za pobednika, dužni su da najkasnije u roku od 24 sata od trenutka objavljivanja pobednika kontaktiraju organizatora putem direktne poruke na Instagram profilu @redbullrs ili na mail adresu info.rs@redbull.com.

Ukoliko učesnici koji su proglašeni za pobednike ne pošalju direktnu poruku i/ili e-mail ili ne dostave tražene podatke smatraće se da ne prihvataju nagradu.

Organizator je u obavezi da najkasnije u roku od 24 sata od prijema direktne poruke i/ili e-mail poruke odgovori pobedniku da je primio poruku i da mu zatraži da dostavi potrebne lične podatke i to: ime i prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona, kao i da potvrdi da prihvata nagradu.

Sajt igre

www.redbull.com/rs-sr/projects/red-bull-pit-stop
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x