Red Bull pokaži kako #dajetikriiila

Red Bull

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 5x Paket Red Bulla od 24 limenke

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada piće

Opis

Pravo učešća na konkursu imaju državljani Republike Srbije koji su navršili 18 godina života.
Pravo učešća nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora, kao i lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje konkursa, kao ni njihovi supružnik ili vanbračni partner, roditelji i deca.

Mehanizam

  1. Na svom Instagram profilu postavi objavu na kojoj je prikazano na slikovit, duhovit, originalan način u kojoj prilici konzumiraš ledeno hladnu Red Bull limenku
  2. Iskoriti heštag #dajetikriiila i označi @redbullrs

Ne zaboravi da tvoj nalog mora biti otključan, da bismo videli story ili post.

U toku trajanja konkursa, učesnik može postavljati putem svog Instagram profila neograničen broj objava.

Instagram objava

Na objavi se ne mogu pojavljivati lica koja nisu navršila 18 (osamnaest) godina života, niti sme da se prikazuje konzumacija alkoholnih pića, niti cigareta. Učesnik garantuje organizatoruda na objavi neće biti prikazano kako se preduzimaju ma koje radnje koje bi ugrozile njegovu i/ili bezbednost drugih lica koja se pojavljuju na objavi.

Svaki učesnik konkursa je dužan da pre postavljanja objave obezbedi saglasnost svih lica koja se pojavljuju na toj objavi.

Organizator ima diskreciono pravo da odbije da uvrsti u konkurs bilo koju objavu koja je suprotna uslovima iz pravilnika.

Izbor dobitnika

Odluku o izboru pobednika, komisija će doneti 15.08.2023. godine sa označavanjem Instagram profila pobednika. Lista pobednika će biti objavljena najkasnije 16.08.2023. godine u 12 časova na Red Bull Instagram profilu @redbullrs i/ili na web sajtu www.redbull.rs.

Učesnici koji su proglašeni za pobednika obavezni su da se najkasnije u roku od 24 sata od trenutka objavljivanja liste pobednika, kontaktiraju organizatora putem Direct poruke na Instagram profilu @redbullrs i tom prilikom da dostave podatke o svom Instagram profilu sa kog je postavljana pobednička objava i podatke o svom mestu na Listi pobednika.

Organizator je u obavezi da najkasnije u roku od 24 časa od prijema poruke odgovori pobedniku da je primio direct poruku i da mu zatraži da dostavi potrebne lične podatke i to: ime i prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona, kao i da potvrdi da prihvata nagradu.

Sajt igre

www.redbull.com/rs-sr/pokazi-kako-red-bull-daje-ti-kriiila
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x