Red Bull - Postani deo ekipe

Red Bull

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 4x Učešće u ekskluzivnom 3x3 basket kampu u organizaciji najboljeg igrača sveta u basketu 3x3 Dušana Buluta, paket sportske opreme i priliku da zajednički, kao ekipa, nastupe na turniru u basketu Red Bull Half Court

Ukupan broj nagrada: 4

Opis

Konkurs se organizuje na teritoriji Republike Srbije. Pravo učešća na konkursu imaju osobe muškog pola koje su navršile 18 godina života.
Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod Organizatora, kao ni njihove uže porodice.

Mehanizam

Konkurs se realizuje na društvenoj mreži "Instagram" i profilu @redbullrs. Potrebno je da učesnici da objave video snimke svojih najboljih košarkaških poteza (dribling, šutiranje za 2 i 3 poena i zakucavanje), uz #postanideoekipe, tagovanje @redbullrs i @dusan.bulut.

U toku trajanja konkursa učesnik može da pošalje svoje video snimke putem društvene mreže "Instagram" najviše 3 puta.

Svi učesnici prihvataju da organizatoru dostave svoje lične podatke radi evidenitiranja odgovora i to: ime i prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona.

Izbor pobednika i dodela nagrada

Podnosioci četiri najatraktivnija i najbolja snimka prema izboru žirija dobiće nagradu.

Odluku o izboru pobednika, komisija će doneti do 03.11.2021. godine o čemu će biti sačinjen zapisnik. Imena pobednika će biti objavljena najkasnije 03.11.2021. godine u 18:00:00 časova na web stranici www.redbull.rs i Red Bull Instagram profilu @redbullrs.

Učesnici koji su proglašeni za pobednike dužni su da, najkasnije u roku od 24 sata od trenutka objavljivanja pobednika, kontaktiraju organizatora putem privatne poruke na Instagram profilu @redbullrs ili na mail adresu: info.rs@redbull.com. Organizator je u obavezi da najkasnije u roku od 24 časa od prijema poruke odgovori pobednicima da je primio poruku i da im zatraži da dostavi potrebne lične podatke kao i da potvrdi da prihvata nagradu.

Prilikom preuzimanja Nagrade pobednici dokazuju svoj identitet podnošenjem na uvid lične karte iz koje je vidljivo ime, prezime i uzrast lica koje je prijavljeno u Direct poruci i/ili e-mail poruci.

Sajt igre

www.redbull.com/rs-sr/postani-deo-ekipe-pravila-konkursa
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x