Remiks poznavanja mode

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 1x Vaučer u vrednosti od 50.000 RSD za kupovinu u Remiks.com
  • 1x Vaučer u vrednosti od 30.000 RSD za kupovinu u Remiks.com
  • 1x Vaučer u vrednosti od 20.000 RSD za kupovinu u Remiks.com

Ukupan broj nagrada: 3

Tipovi nagrada vaučer

Opis

U kvizu „Poznavanje mode“ mogu da učestvuju državljani Republike Srbije, stariji od 18 (osamnaest) godina, kao i sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji, starija od 18 (osamnaest) godina.
U ovom kvizu ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora, kao ni zaposleni kod Izvođača, te članovi njihove uže porodice. Pod užim članom porodice se podrazumevaju roditelji, bračni drugovi, vanbračni partneri i deca.

Mehanizam

  1. Otvori veb sajt od nagradne igre
  2. Popuni svoje lične podatke
  3. Odgovori na 10 kviz pitanja (od mogućih 60 pitanja)

Jedan učesnik ima pravo da odigra kviz najviše 3 (tri) puta i računaće se samo najbolji rezultat. Broj učešća (3) ograničava se putem IP adrese učesnika i kolačića.

Izbor dobitnika

Osvajači nagrada su najbolja 3 (tri) učesnika, koji su odgovorili tačno na najviše pitanja u najkraćem vremenu. U slučaju da više učesnika ima isti broj tačnih odgovora i iste odgovore u istom vremenskom periodu/istom brzinom, dobitnik poklona je onaj koji se prvi registrovao za kviz.
U slučaju da i dalje postoje dva ili više učesnika jednako rangirana/imaju isti rezultat, dobitnik poklona biće odlučen odgovaranjem na pitanja pred tročlanom komisijom, koju će odrediti organizator i Izvođač.

Svaki učesnik može osvojiti samo jedan poklon, te osvajanje jednog poklona isključuje mogućnost i automatski diskvalifikuje učesnika za dobijanje drugih poklona u ovom kvizu.

Dobitnici će o osvojenim poklonima i načinu preuzimanja poklona biti obavešteni u roku od 10 dana od dana završetka kviza, putem elektronske pošte ili pozivom na broj telefona naveden prilikom registracije. Prilikom preuzimanja poklona dobitnik će potpisati zapisnik o preuzimanju poklon – vaučera.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici moraju organizatoru kviza "Poznavanje mode", na način i u roku koji je u obaveštenju o primljenom poklonu definisao organizator i u istom obavestio dobitnika, da pre preuzimanja poklona organizatoru dokažu svoj identitet, dostavljanjem lične karte ili drugog identifikacionog dokumenta na uvid.

Ukoliko dobitnici, u roku od 5 dana od trenutka obaveštenja o osvojenom poklonu ne dostave identifikacioni dokument na uvid, gube pravo na poklon. Dobitnici će svoje poklone preuzeti u Remiks.com Space u Rajićeva Shopping Centru, Knez Mihailova 54, Beograd.

Dobitnici mogu preuzeti poklone najkasnije u roku od 30 dana od dana dostavljanja traženih identifikacionih podataka.

Sajt igre

kviz.remiks.com
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x