Roda stihove unesi puna kolica odnesi!

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 10x Artikli školske ponude koje uspeš u vremenu od 30 sekundi da ubaciš u svoju potrošačku korpu

Ukupan broj nagrada: 10

Tipovi nagrada ostalo

Opis

U nagradnom konkursu može da učestvuje svako lice sa prebivalištem u Republici Srbiji. Maloletna lica imaju pravo da učestvuju na nagradnom konkursu u skladu sa važećim propisima.
Na konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog konkursa, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Mehanizam

 1. Zaprati Instagram stranicu @roda_rs
 2. Ostavi komentar ispod Instagram najave nagradne igre sa kratkom pesmicom od 4 stiha na temu "Zašto volim školu"
 3. Uz pesmicu navedi svoje ime, uzrast i mesto prebivališta!

Svaki učesnik sme samo jednom da učestvuje u nagradnom konkursu. Jedan učesnik, koji se identifikuje preko imena i prezimena, email adrese i kontakt telefona može da osvoji samo jednu nagradu u nagradnom konkursu.

Ućešćem u nagradnom konkurs, pobednik daje saglasnost da organizator snima proces uručenja nagrada.

Učesnik konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra na fotografiji ili video snimku, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci.

Izbor dobitnika

Samo učesnici koji su odgovorili na zadatak i ispunili gore navedene kriterijume, ulaze u izbor za potencijalne pobednike. Odabir će vršiti dva predstavnika organizatora i jedan predstavnik iz marketinške agencije Kuća Čuvarkuća. Nakon provere da li je sve u skladu sa pravilima, biće izabrano 10 dobitnika na osnovu najkreativnijih odgovora po gore zadatim kriterijumima.

Imena pobednika će biti objavljeni na stranici @roda_rs u roku od 7 dana nakon završetka nagradnog konkursa.

Kontaktiranje dobitnika

Pobednici se obaveštavaju u roku od 7 dana od donošenja odluke o pobedniku i to putem poruke na društvenoj mreži Instagram.

Ukoliko se pobednik ne javi u roku od 2 dana od obaveštenja putem poruke na Instagramu, on gubi pravo na nagradu, a po istom postupku će biti izabran sledeći pobednik.

Da biste preuzeli nagradu potrebno je da dostavite Vaše lične podatke radi kontaktiranja i organizovanja dodele nagrada. Po završetku nagradnog konkursa, pobednik je u obavezi da organizatoru dostavi sledeće podatke u Inbox ( Sanduče ) društvene mreže na kojoj je pobedio:

 • Ime i prezime,
 • Ulica, kućni broj, poštanski broj i mesto,
 • Broj telefona.

Preuzimanje nagrada

Organizator ne snosi bilo kakve troškove u vezi sa preuzimanjem nagrade kao što su troškovi prevoza i slično, već isti padaju na teret pobednika. Preuzimanje nagrada će se vršiti u jednoj od odabranih Roda Mega prodavnica:

 • Roda Mega, Đorđa Stanojevića 35, Novi Beograd
 • Roda Mega, Temerinski put 50, Novi Sad
 • Roda Mega, Segedinski put 92, Subotica
 • Roda Mega, Vizantijski bulevar 1, Niš
 • Roda Mega, Save Kovačevića 48A, Kragujevac

Sajt igre

www.instagram.com/p/CvzNRI7xPhj
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x