S Jupolom na more!

JUPOL

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 7x Vrednosni vaučer za letovanje u iznosu od 115.000 RSD
  • 50x JUPOL ležaljka za plažu
  • 50x JUPOL peškir za plažu
  • 50x JUPOL suncobran za plažu
  • 50x JUPOL lopta za plažu

Ukupan broj nagrada: 207

Tipovi nagrada ostalo putovanje vaučer sportska oprema

Opis

U nagradnoj igri mogu učestvovati fizička lica starija od 18 godina sa prebivalištem ili privremenim boravištem u Republici Srbiji, koja ispunjavaju uslove za učešće iz ovih pravila.
U nagradnoj igri nije dozvoljeno učestvovanje licima koja su zaposlena kod priređivača ili u ostalim preduzećima iz Grupe JUB, članovima njihove uže porodice (bračni drug odnosno vanbračni partner odnosno partner u partnerskoj vezi, deca odnosno usvojena deca, kao i roditelji odnosno usvojioci).

Mehanizam

  1. Obave kupovinu proizvoda „JUPOL Plus od 15L“ u periodu trajanja nagradne igre (03.05.2023. - 31.05.2023. godine)
  2. Sačuvaj fiskalni račun do kraja nagradne igre
  3. Pošalji fotografiju fiskalnog računa ili drugog dokaza o kupovini pomenutog proizvoda (SMS poruka o izvršenom plaćanju, izvod iz banke, slip sa uređaja za elektronsko plaćanje i sl.) na jupol.nagradna.igra@jub.rs, uz obavezno unošenje identifikacionog broja fiskalnog računa u naslovu mejla (sekcija: "subject")

Jedan učesnik može učestvovati u nagradnoj igri više puta, odnosno svaki put kada ostvari uslove za učestvovanje u nagradnoj igri.

Izbor dobitnika

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Izvlačenje dobitnika biće održano dana 05.06.2023. godine u 10:00 časova.

Izvlačenje dobitnika nagradne igre će se obaviti digitalnim bubnjem - nasumičnim programskim izborom iz baze podataka koja je sačinjena od baze učesnika. Prvo se izvlače dobitnici glavnih nagrada, zatim dobitnici ostalih nagrada.

Obaveštavanje dobitnika

Izvučeni (potencijalni) dobitnici će o izboru biti obavešteni o dobitku najkasnije u roku od 5 (pet) radnih dana od dana izvlačenja nagrada putem adrese elektronske pošte koju su naveli prilikom prijave za učestvovanje u nagradnoj igri.

Dobitnici glavnih nagrada će porukom elektronske pošte biti obavešteni o vremenu uručenja vaučera koje će se obaviti u sedištu priređivača.

Ukoliko se dobitnik u roku od 5 (pet) radnih dana od poslate poruke elektronske pošte ne javi priređivaču i/ili ne dostavi bilo koji od neophodnih podataka smatraće se da se odriče prava na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Uručenje nagrada (odnosno vaučera u slučaju glavne nagrade) biće izvršeno uz prethodni uvid u lični dokument sa fotografijom, uvid u originalni fiskalni račun ili drugi dokaz o kupovini proizvoda „JUPOL Plus od 15l“ (SMS poruka o izvršenom plaćanju, izvod iz banke, slip sa uređaja za elektronsko plaćanje, i sl.) i pisanu potvrdu primopredaje.

Sajt igre

www.jub.rs/s-jupolom-na-more
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x