Sa tobom smo i tokom novogodišnjih praznika

Trajanje

Nagradna igra je završena!

Možda tražiš trenutno aktivnu Head & Shoulders igru Head & Shoulders spreči perut i okrepi se?

-

Nagrade

  • 1x Televizor LG HDR Smart TV
  • 3x Slušalice JBL Wireless headphones
  • 3x Vaučer u vrednosti od 50 EUR za kupovinu u Tehnomanija radnjama

Ukupan broj nagrada: 7

Tipovi nagrada televizor zvučnik tehnika vaučer

Opis

Konkurs je otvoren samo za fizička lica starija od 18 godina, vlasnike aktivnih Instagram naloga, sa prebivalištem u Srbiji, bez Kosova i Metohije, koja u potpunosti ispunjavaju sve ovde navedene uslove za učešće.
Zaposleni kod organizatora, kao i osobe koje direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju konkursa, uključujući članove njihove uže porodice (supružnici, deca i roditelji) ne mogu učestvovati na konkursu.

Mehanizam

  1. Kupi neki od prazničnih setova Pantene, Oral B, Gillette Venus, Head & Shoulders, Old Spice ili Gillette, u bilo kom Mercator, Idea ili Roda objektu
  2. Sačuvaj fiskalni račun o tome do kraja konkursa (prikaz fiskalnog računa biće diskvalifikacioni uslov za ostvarivanje prava na nagradu)
  3. Ispod Instagram nagradne objave napiši komentar tj. na što kreativniji i zabavniji način opiši i podeli kako izgleda tvoj savršen praznični dan

Jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu.

Izbor dobitnika

Imena sedam najuspešnijih učesnika će biti objavljena u roku od najviše 5 (pet) kalendarskih dana od dana utvrđivanja validnosti i to putem storija sa tagovanim profilima najuspešnijih učesnika na @headandshouldersrs.

Nakon objave storija sa profilima dobitnika, gde će biti tagovani profili potencijalno najuspešnijih učesnika, potrebno je da se isti u roku od pet dana jave putem DM poruka (direct massages) Instagram profila @headandshouldersrs radi provere ispunjenosti svih uslova za učešće i realizacije nagrada.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti dostupne za preuzimanje u skladu sa dogovorom sa dobitnikom, a prema mogućnostima dostave od strane organizatora.

Ukoliko se potencijalni dobitnik nagrade ne odazove na obaveštenje u roku od pet dana od dana obaveštenja da je osvojio nagradu, ili se utvrdi da nije ispunio sve uslove iz konkursa, nagrade ostaju organizatoru.

Sajt igre

www.instagram.com/p/CmJkZios0qk
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x