Sakupi sve Bananice

Bananica

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

  • 2x Huawei Tablet T3 10 32 GB LTE
  • 3x Set Hari Poter knjiga

Ukupan broj nagrada: 5

Tipovi nagrada tehnika tablet knjiga

Opis

Konkurs se sprovodi na Bananica Instagram stranici na teritoriji Republike Srbije, mogu da učestvuju svi punoletni građani koji žive na ovoj teritoriji.

Mehanizam

Uslov za učešće na konkursu je objava fotografije na Instagram storyju korisnika na Instagram mreži. Potrebno je da učesnik postavi story koji prikazuje Bananice sa različitim ispisima – story treba da prikaže ili Bananice sa različitim ispisima ili korisnika zajedno sa Bananicama sa različitim ispisima koje je pronašao u bilo kojoj prodavnici. Bitno je sačuvati račun sa datumom kupovine koji je u toku nedelje u kojoj se prijavljuju na konkurs. Autor fotografije odgovoran je za autentičnost postavljene objave.

Svoju fotografiju Bananica sa ispisima potrebno je da postave na svoj Instagram profil, u story sekciju i taguju zvaničan profil Bananice @stark_bananica. Fotografiju postaviti u story sekciju i obezbediti da lični profil bude javan (public), kako bi bio vidljiv organizatorima konkursa.

Sačuvati račune kao dokaz o kupovini Bananica sa ispisima. Račun može biti iz bilo kog prodajnog objekta na teritoriji Republike Srbije, važno je samo da se vidi datum na računu. Datum mora biti u toku nedelje u kojoj se korisnik prijavljuje na učešće u konkursu.

Konkurs se sprovodi na Bananica Instagram stranici na teritoriji Republike Srbije, mogu da učestvuju svi punoletni građani koji žive na ovoj teritoriji. Zvanična Instagram stranica brenda: @stark_bananica

Konkurs se organizuje na nedeljnom nivou, u trajanju od 4 nedelje:

  • I nedelja konkursa: 22.9.2021. – 28.9.2021.
  • II nedelja konkursa: 29.9.2021. – 5.10.2021.
  • III nedelja konkursa: 6.10.2021. – 12.10.2021.
  • IV nedelja konkursa: 13.10.2021. – 21.10.2021.

Dobitnici će biti objavljeni na Instagram stranici Bananice, svakog petka tekuće nedelje (1.10. dobitnici I nedelje, 8.10. dobitnik II nedelje itd.), prema kriterijumu: fotografija sa najvećim brojem različitih Bananica sa ispisima koja ispunjava uslove navedene u konkursu. Ukoliko ima više fotografija sa istim brojem ispisa, pobeđuje ona koja je prva postavljena.

Račun, iz bilo kog prodajnog objekta na teritoriji Republike Srbije, mora imati vidljiv datum koji je u toku nedelje u kojoj se korisnik prijavljuje za konkurs.

Prava na korišćenje fotografija

Učesnik konkursa daje izričitu saglasnost za korišćenje svog ličnog dobra na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. Učesnik konkursa, u slučaju zapisa lika trećeg lica, ukoliko se može prepoznati identitet tog lica, garantuje da poseduje izričitu saglasnost tog lica za korišćenje njegovog ličnog dobra (lika) na postavljenoj fotografiji, kao i eventualnoj budućoj oglasnoj poruci. U tom slučaju Organizatoru se ustupa pravo na lično dobro bez posebne naknade, te Organizator ne snosi odgovornost za eventualnu naknadu štete po osnovu korišćenja ličnog dobra i/ili zadržava regresno pravo prema učesniku konkursa u slučaju povrede bilo čijeg prava na lično dobro.

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na postavljenoj fotografiji i/ili video snimku koje objavljuje na društvenim mrežama učestvujući u konkursu.

Učestvovanjem, pobednik konkursa izričito izjavljuje da isključivo Organizatoru prenosi predmetno, prostorno i vremenski neograničeno sva autorska imovinska prava na fotografijama (autorsko delo) bez obaveze navođenja imena autora.

Učesnik garantuje da postavljenom fotografijom/video snimkom u celosti ne povređuje autorska i druga prava trećeg lica. Ako dođe do povrede prava intelektualne svojine ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za povredu snosi Učesnik koji je postavio fotografiju.

Organizator može neograničeno preneti stečena autorska prava na treća lica, sa čime se pobednik izričito slaže.

Učesnici konkursa su saglasni da se o njima ili korišćenjem njihovih objavljenih fotografija i snimaka može sačiniti video, audio, fotografski i/ili filmski zapis, te da takav video, audio, fotografski, filmski odnosno drugi zapis Organizator i/ili agencija mogu u celosti ili u delovima koristiti, javno emitovati, javno prikazivati, bez obzira na vrstu medija i broj emitovanja i bez ikakvog vremenskog, teritorijalnog ili drugog ograničenja, kao i da takav zapis mogu prerađivati, modifikovati, uklapati ili na drugi način menjati; odnosno na drugi način koristiti za potrebe preporuke proizvoda i usluga Organizatora odnosno za njegovo oglašavanje, bez bilo kakve posebne naknadne saglasnosti autora, dodatnih davanja, plaćanja i/ili protivusluge, uz obavezu poštovanja moralnih prava autora i važećih zakonskih propisa.

Na poziv Organizatora, učesnici će dati svoju saglasnost i u pisanoj formi.

Odabir pobednika

Pet autora fotografija sa najvećim brojem različitih Bananica sa ispisima bira stručni žiri organizatora. Nagrade se dodeljuju na nedeljnom nivou, i to:

  • I nedelja konkursa: 1 tablet (Huawei Tablet T3 10 32 GB LTE) i 1 set Hari Poter knjiga (2 dobitnika)
  • II nedelja konkursa: 1 set Hari Poter knjiga
  • III nedelja konkursa: 1 tablet (Huawei Tablet T3 10 32 GB LTE)
  • IV nedelja konkursa: 1 set Hari Poter knjiga

Dobitnici će biti objavljeni na Bananica Instagram stranici na datume naznačene u tački iznad. Organizator će kontaktirati dobitnike putem njihovih Instagram profila radi prikupljanja podataka o adresi dobitnika, na koju će se dostaviti nagrada. Rok za dostavu nagrade je 45 radnih dana od dana proglašenja pobednika.

Isporuka poklon paketa

Organizator će pobednicima dostaviti nagrade, najkasnije u toku 45 radnih dana nakon što je stupio u kontakt sa pobednicima koji ispunjavaju uslove konkursa.

Pobednici su dužni da u roku od 7 dana dostave podatke za slanje nagrada. Ako u navedenom roku ne dostave podatke, smatra se da su odustali od nagrade i neće se tražiti zamenski pobednik.

Organizator ne snosi odgovornost ukoliko ne može da stupi u kontakt sa dobitnicima u roku određenom u ovim pravilima.

Sajt igre

bananica.rs/zanimljivosti/pravila-nagradnog-konkursa-sakupi-sve-bananice
Gost
0 Komentara
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x