Samsung osvoji praznične uspomene

Trajanje

Nagradna igra je završena!

-

Nagrade

 • 1x Galaxy Z Flip3 5G
 • 1x Galaxy Watch 4
 • 1x Galaxy Buds 2
 • 4x Paket prazničnih doživljaja

Ukupan broj nagrada: 7

Tipovi nagrada tehnika mobilni telefon

Opis

Pravo učestvovanja i mogućnost osvajanja nagrade na nagradnom konkursu imaju sva fizička lica sa prebivalištem u Republici Srbiji.
Na nagradnom konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod organizatora i naručioca, kao ni članovi njihovih užih porodica kao i niti jedno drugo lice koje je učestvovalo u pripremi ovog konkursa.

Maloletnici imaju pravo učešća na nagradnom konkursu u skladu sa zakonom. Za učestvovanje maloletnika je potreban pristanak roditelja ili zakonskog zastupnika, koji se smatra datim prihvatanjem pravila konkursa u procesu prijave kroz registracioni formular.

Mehanizam

Za učestvovanje je potrebno:

 1. Pristupiti veb stranici od nagradne igre.
 2. Pokrenuti interaktivnu igru klikom na dugme "Start".
 3. Skupljati poene igrajući igru memorije.
 4. Poslati rezultat, uneti nadimak i email adresu.

Igra

Igra se sastoji od četiri nivoa igre memorije – igre povezivanja parova. Igra se automatski završava ako učesnik ne poveže sve parove jednog nivoa do isteka maksimalnog vremena određenog za taj nivo.

Na kraju igre, nakon rešavanja sva četiri nivoa, prikazuje se ukupan broj poena i osoba može ponovo da igra ili se može prijaviti za učešće na konkursu putem registracione forme sa ostvarenim bodovima.

Nakon popunjavanja forme za registraciju i slanja podataka, nadimak i rezultat neće biti automatski vidljivi na sajtu, već prvo trebaju proći kroz proces verifikacije i odobravanja, a nakon odobrenja administratora nadimak i poeni igrača se objavljuju na stranici rezultata www.osvojiuspomene.rs/rezultati/. Rezultati igrača koji su se registrovali sa neodgovarajućim nadimkom neće biti objavljeni i neće se uzeti u obzir za osvajanje nagrade.

Zbog tehničkih ograničenja, neke funkcionalnosti veb sajta i veb aplikacije neće raditi ispravno i/ili im se neće moći pristupiti kroz sledeće veb pregledače: Internet Explorer sve verzije, Edge verzija 18 i starije, Firefox verzija 47 i starije, Chrome verzija 67 i starije, Safari verzija 8 i starije, iOS Safari verzija 10.3 i starije, Opera verzija 16 i starije, Opera Mini sve verzije, Opera Mobile verzija 12.1 i starije, Android Browser verzija 4.4.4 i starije, Samsung Internet verzija 9.2 i starije.

Kršenje pravila

Organizator ima pravo da pregleda prijavljene podatke i sadržinu i zadržava pravo da u bilo kom trenutku diskvalifikuje prijavljene učesnike u sledećim slučajevima:

 • Učesnik krši pravila.
 • Učesnik ne odgovara na upit organizatora ili tehničkog izvođača, u roku od 24 časova na kontaktne podatke.
 • U slučaju opravdane sumnje za manipulisanje rezultata Konkursa.
 • Učesnik je u registracioni formular uneo netačne lične podatke ili iz drugog razloga nije moguće stupiti sa njim u kontakt.
 • Učesnik je povredio tajnost, celovitost i dostupnost računarnih podataka, programa ili sistema, ili izvršio delo računarnog falsifikovanja i/ili računarne prevare.

Izbor dobitnika

Po završenom konkursu, učesnici koji su ostvarili najveći broj poena u igri i pravilno se prijavili putem registracione forme osvajaju nagradu.

U slučaju da više osoba ostvari isti broj poena u igri, nagrada se dodeljuje Učesniku koji je za kraće vreme osvojio navedene poene i kao odlučujući kriterijum uzima se kraće vreme igranja.

Nadimci pobednika nagrada biće objavljeni na veb sajtu www.osvojiuspomene.rs po završetku konkursa.
Rezultati izbora dobitnika su konačni. Ne postoji mogućnost žalbe.

Preuzimanje nagrade

Dobitnik će biti obavešten o osvajanju nagrade putem e-mail adrese koju je ostavio u prijavi za konkurs najkasnije 10 dana od završetka određenog kruga konkursa.

Kako bi preuzeo nagradu, dobitnik mora da se javi organizatoru u roku od 24 časova od kada ga je organizator kontaktirao, a za preuzimanje nagrade dobitnik je obavezan da dostavi organizatoru svoje lične podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona).

Ukoliko dobitnik nagrade ne odgovori na zahtev organizatora u roku od 24 sata, nagrada će biti dodeljena sledećem učesniku sa najboljim rezultatom.

Nagrada će biti uručena dobitniku slanjem na kućnu adresu.
Obaveza dobitnika je da organizatoru potvrdi svoj identitet sopstvenom ličnom kartom.

Pri preuzimanju nagrade, dobitnik je dužan da potpiše dokument potvrde o preuzimanju nagrade i dostavi ga organizatoru poštom ili u elektronskoj formi putem e-maila.
Preuzimanjem nagrade od strane dobitnika izvršene su sve obaveze organizatora prema dobitniku.

Sajt igre

osvojiuspomene.rs
Gost
12 Komentara
Marko
Marko
 pre 9 meseci
Kako se igra ova igra
Igor
Igor
 pre 9 meseci
Klikćeš na kartice da bi ih otvorio, kada pronađeš par sa istom slikom te kartice su rešene i tako dok ne pronađeš sve parove.
Dragan
Dragan
 pre 9 meseci
Nije loše dobra igra
Anica
Anica
 pre 9 meseci
Nece kada okrenem telefon. Kako da igram? Hvala
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
Ćao, mora da ti bude uključen auto-rotate na telefonu da bi "okretanje telefona" radilo.
Srdjan
Srdjan
 pre 9 meseci
Gde se mogu videti rezultati igraca ?
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
Ćao, rezultati se mogu videti ovde https://osvojiuspomene.rs/rezultati/
Novica
Novica
 pre 9 meseci
Kako ucestvovati
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
Za učestvovanje je potrebno:
 1. Pristupiti veb stranici od nagradne igre osvojiuspomene.rs
 2. Pokrenuti interaktivnu igru klikom na dugme „Start“.
 3. Skupljati poene igrajući igru memorije.
 4. Poslati rezultat, uneti nadimak i email adresu.
Raso
Raso
 pre 9 meseci
Super ste !!
Sanja
Sanja
 pre 9 meseci
Kako rezultati izlaze i kad
Nagradne igre
Nagradne igre
 pre 9 meseci
Rezultati su na ovoj stranici https://osvojiuspomene.rs/rezultati/
12
0
Voleli bismo da čujemo tvoje mišljenje, napiši komentar.x
()
x